Şimdi Ara

Üniversiteden kayıt sildirecekler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar bugün apar topar istanbula giderek üniversitemden kaydımı sildirmek için form doldurup okul kartımı onlara teslim ettim kadın işlemin 1-2 gün içinde yürürlüğe gireceğini ondan 1 gün sonra da e devlete düşeceğini söyledi lakin içimde bir karamsarlık var 1-2 gn seker diye yeni okulumdaki kayıt randevusunu sonlara doğru almayı düşünüyorum. Bunları niye yazdım kayıt sildirecek arkadaşların aklında bir fikir oluşsun ve artık bir an önce harekete geçmelerinin gerekliliğini belirtmek içindi. Açıkta kalmayacağınız kesinse kaydınızı bir an önce sildirin
    Edit: yazım hataları ve çeşitli dil bilgisi hataları olabilir t9 un azizliği ve istanbulun sıcağı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cax10 -- 28 Ağustos 2018; 11:1:20 >

• Haklısınız hocam ama zaten yerleşeceğinden emin olanlar kayıtlarını sildirmiştir bile.Asıl sorun emin olmayanlarda,sonuç görmeden bir şey yapamaz onlar.
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gibi arkadaşım da açıklansın sildiririz kafasındaydı. Dün arayıp dedim bunların açıklayacağı yok sildirmek lazım diye. İnsanlar emek verdiler 1sene bu emeklerin saçma prosedürlerden dolayı boşa gitmemesi için hatırlatma yapmak istedim. 1 kişi dikkate alsa kardır.
  • Hangi üni hocam
  • Bende daha sildirmedim Allah in belasi osym aciklamadi gitti.
  • xabier alonso olano kullanıcısına yanıt
    Bahçeşehir
  • beyler ben lisans tarih öğretmenligi okuyorum aynı zamanda açıktan ön lisans adalet okuyorum.
    tercih yaptım ilk ve acil yrduıema kazanırsam her 2 üniversiteden de kaydımı sıldırmem gerekıyor mu
  • Cax10 C kullanıcısına yanıt
    O arkadaş benim
  • Trebonianus kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız yer 2yıllıksa yıllığı 4 yıllıksa 4lüğü sildirmeniz gerekiyor 2 lisans ya da 2önlisans aynı anda okunamaz
  • Bugün dilekçe verdim tamam dediler.İş bu kadar mı?
  • Katılıyorum size hocam bende dün doldurdum ne olur ne olmaz heyecana gerek yok
  • Space-X kullanıcısına yanıt
    Hocam sorsaydınız başka yapmam gereken bir şey var mı diye benim okulda da bir dilekçe verdim bir de kütüphane mali işlere borç sorgulaması yaptırdım bitti arkadaş tekirdağ tıpta adama 14 kişinin imzası gerekli ziraatten tut kütüphaneye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cax10

Bahçeşehir
    kardesım okuyor acıktan ve örgünden on ılisans aynı nda
  • Trebonianus kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla 2 tane 2 yıllık aynı anda okunmuyor
  • Cax10 C kullanıcısına yanıt
    Tanıdık vardı öğrenci işlerinde ben hallederim diyince birşey sormadık arayacağım birazdan
  • Space-X kullanıcısına yanıt
    Hocam aman hassas işler takibinizi iyi yapın
  • Ben de aynı şekilde bekliyorum kesin değil sanırım yerleşeceğim bir de üstüne tatildeyim şu an 1 eylülde döneceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.