Şimdi Ara

Üniversitedeyim tekrar gireceğim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sınava bir daha gireceğim ösymden başvurumu yaptım yaparken 5'i yani br yükseköğretim kurumuna kayıtlıyımı seçtim ama eğitim bilgileri bölümünde sadece mezun olduğum lise vardı onu seçerek başvurdum tamamlandı yazısını gördükten sonra aklıma geldi eğitim bilgilerimi güncelleyebileceğim sonra e okul/yöksis'teen güncelle dedim güncelledi şuanda okuduğum üniversite çıktı. sonra da korkmaya başladım başvururken eğitim bilglerimde sadece lisem vardı diye. bilgisi olanlar yardım etsin lütfen ne yapacağımı bilemedim

• bir yüksek öğrenim kurumuna kayıtlıyım 6 numara değil mi
  • evet 6 imiş şimdi baktım pardon
  • Ben de üniversitede okuyorum ama başvuru yaparken sadece lise yazması normal değil mi o ekranda başka bir seçenek yoktu?Üniversite bizi ilgilendirmiyor ki biz lise mezunu statüsündeyiz şuan zaten.

Aisteki eğitim bilgilerinde yazar üniversite falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 4 Ocak 2017; 13:48:46 >
  • haklısın ama ben başvurudan sonra güncelledim üniversite çıktı ya o yüzden bi korktum eksik bilgi verdiğim için sorun çıkabilir mi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: RomulusTR

haklısın ama ben başvurudan sonra güncelledim üniversite çıktı ya o yüzden bi korktum eksik bilgi verdiğim için sorun çıkabilir mi diye

aisteki eğitim bilgilerini güncelle kısmından mı mi güncelledin e-okul/YÖKSİS ten güncelle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 4 Ocak 2017; 14:6:38 >
  • evet başvuruyu yolladıktan sonra o kısımdan güncelledim değişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de güncelle dedim üniversite cıktı aynen ama sonra yeniden başvuru kaydını düzenledim fakat orada üni yine gözükmedi demek ki bir sorun olmuyor. (2015 kayıtlıyım geçen sene de girdim sınava bir sorun cıkmadı yani güncellemek ile güncellememek bir şeyi ifade etmiyor gibi)
  • anka126 kullanıcısına yanıt
    tamamdır çok teşekkürler
  • Bende Edirne de okuyorum tekrar girecegim.Sınav yerini edirne mi seçsem ikinci seçenekte keşan uzak kalıyor.Yoksa İstanbulda mı gireyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.