Şimdi Ara

Üniversiteler ve iş hayatı hakkında bence okumalısınız özellikle ygs puanından memnun olmayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz uzunca ama üni ye geçeçekler bi okusun bence
    Arkadaşlar çoğu kişi puan çekmek istiyor nedeni ise istediği ünilere gitmek tabi puan çekmek iyi bir şey ama çekemessem 1 sene daha kalırım olayı bence yanlış neyse
    Arkadaşlar bende odtü pc istiyordum ygs düşük gelince yıkıldım artık odtü ye girmem çok zor neyse asıl konuya gelelim pc müh üstünden konuşacağım arkadaşlar bu sözleri odtü lü biri söylüyor ben okudum ve gördüm diyor iş zamanı kamuda iş yok diyor özel ise torpil var çok çalıştırma var az maaş var diyor siz mezun olduktan sonra iş arıyorsunuz az maaşa razı olmassanız iş verenler senin yaptığın işi dışarıdan kurs alanlarda yapıyor diyor ben neden odtü lünün kaprisini çekeyim aynı işi pc müh okumamış çoğu kişiye ucuza yaptırabilirim diyor sizin okuduğunuz odtü fos oluyor 1-2 sene sonrada zaten ne iş olsa yaparım diyorsunuz okuduğunuz odtü sizin açınızdanda yalan oluyor tabi bazı parlaklar vardır çok iyi yerlere gelir Türkiye de biraz zor ama neyse burda demek istediğim şu siz odtü den de ytuden de bau danda çıksanız iş veren karşısında aynısınız o sizin ne yapabildiğinize bakar bu yüzden illa iyi üni olmalı demeyin çoğu zeki insan gibi iyi eğitim alabileceğiniz kendinizi geliştirebilceğiniz iş deneyimi staj alabileceğiniz (en önemlisi iyi eğitim )iş verenin karşıma çıktığınızda çok işler yaparak o işi hak etiğinizi göstereceğiniz bir üni adı olan bir üni değil adam eden bir üni neyse lafı fazla uzatmadan bağlamak gerekirse odtü boğaziçi hikaye kendinizi geliştirmeniz önemli üni ismine çoğu iş veren bakmaz 2 kod dili bilip ben odtü lüyüm en iyi benim derseniz kapris yaparsanız basar tekmeyi ama zehir gibi iseniz şirket e lazımsanız size istediğiniz para ve konum verilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.