Şimdi Ara

ÜNİVERSİTELERDEKİ YENİ AÇILAN BÖLÜMLERE GİDİLİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni açılan bölümlere yerleşen geçen senden veya daha öncelerden giden arkadaşlar varsa bilgilendirebilirlermi? Şöyleki;yeni açıldığı için lab. öğretim üyesi azlığı gibi sıkıntılar oluyormu veya tam oturmamış olduğu için derslerin aksaması vs. gibi şeyler bilgilendirirseniz sevinirim.

• Hangi bölüm olduğuna bağlı olabilir. Kuzenim Rus dili ve edebiyatı bölümüne barajı zor geçip girmişti, geçen sene puanı 380'di. Bu yeni açılan bölümler fırsatı denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Tekmesi -- 12 Temmuz 2015; 18:26:56 >
  • Mühendislikte tıpta diş hekimliğinde yani labaratuvar gereken iyi öğretim elemanları gerektiren bölümlerde tercih edilmemeli bana göre . Tm-ts-dilde tercig edilebilir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendislik için soruyorum geçen sene yeni açılan bölümlere giden arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
  • İYİ bir üniversitede yeni açıldıysa direkt git.Ama orta ve altı üni. deyse gitme.
  • yeni açılana yerşelebilme ihtimali yüksek old için bende yazdım lab,öğretim üyesi sorunları başka tabi bazı bölümlerde sorun olabiliyo ama açıkta kalmamak için herşeyi göze almışız napalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.