|
Bildirim
|
Hayatlar:mailinize gelen zoom linki
|
ilk günkü kombinim : takım elbise + krampon
hedefimde en az 5 kızı düşürmek var |
valla abi ben ilk gün girdim sınıfa bağırdım selamün aleyküm diye bi kaç kişi selamı aldı sonra elimi masaya vurup Allahın selamını alsanıza lan diye bağırdım bunlar korktu tabi alfa erkek olduğumu anladı ayağımı öpmeye çalışanlar falan oldu iyi yani
|
''GTÜ - Bilgisayar (Troll değil)''
Abi adam bölümünü söylerken troll değil diyor.Ne hallere düşürdünüz Gtü Ceng'i :D |
İçeri moonwalk yaparak giriyorsun sonra kızlar teklif ediyor.
|
webcami açıp moonwalk yap
|
abi zaten online olcak -_-
|
İlk gün forumdan 2 arkadaş ile buluştuk (Buradan selam olsun o arkadaşlara :) ). Kampüsü ve binaları dolaştık. Daha sonra bölüm binasına geçip oryantasyona katılmıştık. Hazırlık okudukları için sene içerisinde pek denk gelemedik daha sonra. İlk günüm böyle geçmişti. Bir de 2019 girişliler whatsapp grubunda tanıştığım biriyle biraz sohbet etmiştik. Hala çay borcum var unutmadım
Not: İlk okul günüm Matematik dersi ile başlamıştı. Yani okula adımımı atar atmaz derse girmiştim. Oryantasyonu öğleden sonra yapmışlardı Neredeyim ben ya dedirtmişti. GTÜ - Bilgisayar (Troll değil) |
qözüme kestirdiqim kizin önünü qeser beqlrm.
Neyi beklerim blr msn ? Teklif etmesini. Sonuçta unide kızlar teklif ediyor hatta gevurlar bunun için bir kelime bile bulmuşlar. UNISEX |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|