Şimdi Ara

Üniversitenin Kendi Yurdu###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitenin Kendi Yurdu paralı mı oluyor arkadaşlar?Nasıl seçim yaparak yurda alıyorlar?.İstanbulda yaşıyorum istanbulda kazandıgım üni nin yurdunda kalabilir miyim?
    Üni.kendini yurduna hangi koşullara seçiyor?Tesekkürler##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sun123x -- 24 Temmuz 2013; 1:50:49 >

• Çok zor bir kere ikametgah en uzaktan yakına doğru olana veriliyor diye biliyorum
  • Ben ''REFERANS'" işliyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Warthog~

Çok zor bir kere ikametgah en uzaktan yakına doğru olana veriliyor diye biliyorum

Şans yok mu diyosun?Ayrıca kyk yurduda olmaz dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sun123x

quote:

Çok zor bir kere ikametgah en uzaktan yakına doğru olana veriliyor diye biliyorum

Onu bilemiyorum orada da galiba yine aynı şekilde uzaktan yakına ama illa 1-2 tanede istanbul içine verirler heralde ama şansının çok olmadığını söyleyebilirim üniversiteler genelde kendi burslarını ve yurtlarını verirken ne kadar uzaktan geldiğine ve aile durumuna bakarlar(babanın aldığı maaşın 1 senelik toplamının ailenizdeki birey sayısına bölümü genelde uzaktan gelenlerin düşük çıkıyor zaten)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sun123x

quote:

Onu bilemiyorum orada da galiba yine aynı şekilde uzaktan yakına ama illa 1-2 tanede istanbul içine verirler heralde ama şansının çok olmadığını söyleyebilirim üniversiteler genelde kendi burslarını ve yurtlarını verirken ne kadar uzaktan geldiğine ve aile durumuna bakarlar(babanın aldığı maaşın 1 senelik toplamının ailenizdeki birey sayısına bölümü genelde uzaktan gelenlerin düşük çıkıyor zaten)

Eyv.Sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: _lee

Ben ''REFERANS'" işliyor diye biliyorum

referans?
  • sun123x kullanıcısına yanıt
    torpil demek istemiş arkadaş ve aynen de öyle. en ufak bi torpilin varsa şansın yarı yarıya artar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.