Şimdi Ara

Üniversitesine veya bölümüne alışamayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim gibi okuduğu üniversiteye ya da olduğu şehre, bölümüne alışamayan var mı ?

• Okula alışamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opsss mademoiselle O kullanıcısına yanıt
    1. sınıf mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_95

1. sınıf mısınız ?

Evet birinci sınıfım

• bende üniversiteye alışamadım
  • mz~ M kullanıcısına yanıt
    ben de okula alışamadım keşke kendi memleketime geçebilsem o kadar sıkıntıdayım ki
  • Sınıfta tek erkeğim inanın yalnız dolaşıyorum okulda. Ayrıca hocalar da sıkıntı. Kıl hocalar var. Bölüm psikoloji. Ara dönemde geçiş şansım da yok ne yapacağım bilmiyorum. Açıkçası pdr'ye de geçesim var. Kafam allak bullak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • memlekete geçmek istiyorum alışamadım buralara

• aynen ben de memleketimi istiyorum lise yıllarımı özledim valla
  • biz ara dönemde geçiş için YÖK e dilekçe yazıyoruz sen de yazablirsin en azından şansımızı deneriz
  • http://www.gribilge.com/yeni-kayit-olanlar-yatay-gecis-basvurusu-yapabilir-mi-2014-2015/ şu doğru mu

• Şehre alışamadım çok güzel mükemmel denilen yerde sıkıntıdan geberiyorum. Seneye yatay geçiş yapıcam yapamassam bölümü bile bırakabilirim 4 yıl böyle sıkkın sıkkın geçmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc

Şehre alışamadım çok güzel mükemmel denilen yerde sıkıntıdan geberiyorum. Seneye yatay geçiş yapıcam yapamassam bölümü bile bırakabilirim 4 yıl böyle sıkkın sıkkın geçmez.

Neresiymis cok mukemmel denilen yer?

• quote:

Orijinalden alıntı: NevaMind

quote:

Şehre alışamadım çok güzel mükemmel denilen yerde sıkıntıdan geberiyorum. Seneye yatay geçiş yapıcam yapamassam bölümü bile bırakabilirim 4 yıl böyle sıkkın sıkkın geçmez.

Denizli hocam herkes öyle bir övüyordu ki dedim baya güzel, iyi bir yer herhalde. Meğersem güzel yer demek istedikleri her yerin kafeyle dolu olması sanırım başka birşey yok kafeden kampüs çevresinde kalıyorum şehir içi uzakta kalıyor çok daraldım bu yerde 4 sene okuyabilecegimi sanmıyorum bu yerde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NevaMind

quote:

Denizli hocam herkes öyle bir övüyordu ki dedim baya güzel, iyi bir yer herhalde. Meğersem güzel yer demek istedikleri her yerin kafeyle dolu olması sanırım başka birşey yok kafeden kampüs çevresinde kalıyorum şehir içi uzakta kalıyor çok daraldım bu yerde 4 sene okuyabilecegimi sanmıyorum bu yerde.

Anladim,buyuk bir sehirden geldiysen sıkıntı yasamis olman normal,mutlu hissetmiyorsan kalmanin bir anlami yok :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevaMind -- 12 Kasım 2014; 19:07:57 >

• Ben 2. Sınıfım vakifta tam burslu okuyorum herseye alıştımda adamlar çok gerizekalı cidden yani 50 kişiyle tanistiysam 5yle adam gibi muhabbet ediliyor. Bazen diyorum keşke bu kadar kasmasaydimda sofya ya dış hekimligi okumaya gitseydim 4-5 bin euro tutuyordu senelik en azindan adam gibi değişik insanlarla tanisirdik.

• Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    bir an önce yatay geçiş istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.