Şimdi Ara

Üniversiteye Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatae -- 16 Nisan 2014; 15:10:25 >

• Hocam dershaneye gitmeden basaran onca ogrenci vardir, ama inan cok zor. Bende 11. sinifim, hukuk istiyorum, kendim basladim ygs calismaya. Ne kadar kendim calissamda hep bir seyler eksik kaldigini hissediyorum. Sbs demissin, soyle kendimden bir ornek vereyim; 7. sinifta 380 puan yaptim 0 dershane. 8. sinifta gittim 465 puan yaptim. Kapasite meselesi tabii ki bazi seyler ama dershanenin katkisi yadsinamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscarkuveyt

Hocam dershaneye gitmeden basaran onca ogrenci vardir, ama inan cok zor. Bende 11. sinifim, hukuk istiyorum, kendim basladim ygs calismaya. Ne kadar kendim calissamda hep bir seyler eksik kaldigini hissediyorum. Sbs demissin, soyle kendimden bir ornek vereyim; 7. sinifta 380 puan yaptim 0 dershane. 8. sinifta gittim 465 puan yaptim. Kapasite meselesi tabii ki bazi seyler ama dershanenin katkisi yadsinamaz.

Samimi olmak gerekirse çalışma tempomu dersaneye giderken de gitmiyorken de pek değiştirmedim.mesela sen dersaneye gittikten sonra çalışma temponu artırdın mı yoksa değiştirmedin mi ?
  • Hocam ornek vereyim, bi coban varmis, abisinin kitaplarini okuyarak cocuk tip kazanmis. Demek istedigim her sey kendinde biter. Dershane sana sadece soru cozum yollarini gosterir, hiz kazandirir. Eve gelip kendin bi caba gostermezsen dershane bi ise yaramaz. Dershane benim tempomu artirmadi ama yaptiklari denemeler, hizlandirmalar, son hatirlatmalar, mental olarak hazirlanma surecinde inanilmaz yardimci olmuslardi. Dedigim gibi gitmeden basarabilirsin ama bunun icin disiplinli olmak gerek. Ben zorunlu hissetmedikce ders calisan bir tip degilim. Eger dershanenin zaman kaybi oldugunu dusunuyorsan gitme derim. Ama konu eksikliklerim var kapatmakta zorlaniyorum dersen mutlaka git derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.