Bildirim
Üniversiteye kayıt olunurken ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Üniversiteye kayıt olurken vesikalık resim veriyoruz. Acaba bu resimde abartılı olmayacak şekilde sakallı olsak sorun olur mu ? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Sakal imajım kimlikte de öyle görünmek isterim
Sakalın sorun olacağını sanmıyorum ama bazı uyarılar var diğer şeyler için nette bunu buldum pdf dosyası:
www.marmara.edu.tr/dosya/mevzuat/kilik-kiyafet.pdf -
quote:
Orijinalden alıntı: sevkan12
quote:
Üniversiteye kayıt olurken vesikalık resim veriyoruz. Acaba bu resimde abartılı olmayacak şekilde sakallı olsak sorun olur mu ? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Sakal imajım kimlikte de öyle görünmek isterim
Sakalın sorun olacağını sanmıyorum ama bazı uyarılar var diğer şeyler için nette bunu buldum pdf dosyası:
www.marmara.edu.tr/dosya/mevzuat/kilik-kiyafet.pdf
Teşekküler burda sakal ile ilgili bir açıklama yok sevindim
-
quote:
Sakal bir sorun çıkartmaz tabi hacılar kadar uzatmazsan -
quote:
quote:
Sakal bir sorun çıkartmaz tabi hacılar kadar uzatmazsan
Yok :) kirli sakal ya kesmeye kıyamadım seviyorum lanet olası sakalları yakışıyo da ama -
quote:
Orijinalden alıntı: Sla_Hkn
quote:
quote:
Yok :) kirli sakal ya kesmeye kıyamadım seviyorum lanet olası sakalları yakışıyo da ama
kirli sakalı kessen de farketmiyor yine sakallı görünüyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: fandermeyle
quote:
Orijinalden alıntı: Sla_Hkn
quote:
quote:
Yok :) kirli sakal ya kesmeye kıyamadım seviyorum lanet olası sakalları yakışıyo da ama
kirli sakalı kessen de farketmiyor yine sakallı görünüyorsun
Evet ya zaten kimliklerdeki resim ÖSYM'deki resmimizmiş ya sınava başvururken çekilen resimmiş. Ama sizde bnm gibi kpss başvurup resim güncellediyseniz ve eskisinden daha iyiyse şanslısınız
-
hafiften bi sakal var kirli sakal herhangi bi sorunyaşatır mı vesikalık fotolarım öle çünkü -
Ben sakallı vesikalık çektim. Ama sonradan sağdan soldan duyduğum bilgiler kayıt esnasında sorun çıkartabileceği yönündeydi. Bu sabah sakalı kesip gidip bidaha çektirdim. İşi sağlama alalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X