Şimdi Ara

Üniversiteye tekrar hazırlanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda daha önceki yorumları tek tek baktım ancak benim halen cevabını alamadığım sorularım var.Öncelikle ben bu sene ygsden berbat bir puan alıp lysde hiç çalışmayan bir öğrenci olduğumu belirtmek isterim.Çalışmama sebeplerim ise hem dershanemin bana karşı tutumu hem evdeki aile hali hemde bunların bende bıraktıkları etkileri.Ben tm öğrencisi olmama rağmen sosyal sınavına da girmiş bulunmaktayım.Neysei sonuçlar açıklandıktan sonra tmden hiçbir yeri tutturamayan ben sosyalden trakya üniversitesi türk dili edebiyatına yöneldim bu sene formasyonda mevcutken.Ancak rehber öğretmenim ve çevremde bu fikrime sıcak bakmayanlar acayip fazla.Bende kendimi uçurumda hissetmekteyim.Şimdi önümde üç yol var bana akıl verirseniz sevinirim.
    I-trakya üniversitesi türk dili ve edebiyatı okuyup formasyon almak için çalışmak ve kpssye girip kazanmak üstüne üstlük atanmak
    II-bir sene daha kasmak ancak bu çalışmayı yurtta kalarak yapmayı planlamaktayım bir etkisi olur mu sizce?
    III-iki senelik üniversite okumak (büyük ihtimal emlak yönetimi okurum) sonra dgs kasmak olmazsa açıktan okumak
    Yardım ederseniz sevirim arkadaşlar

• Konuyu yanlış yerde açmış olabilirim affola.
    Güncel.
  • en mantıklsını II. madde bence
  • Absolutely 2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı durumdayım , formasyon sıkıntısı var gerçekten ve bu sene formasyon geri geldi ama puanlar yükselicek . bilemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.