Şimdi Ara

Üniversiteyi kazanamama korkusu olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şuan lise 2 ye giden bir sayısal öğrencisiyim
    Bende bu korku var sanki kazanmak çok zormuş gibi geliyor.Derslerim iyi anadolu lisesindeyim geçen sene teşekkürde almıştım ama durum bu, benim gibi olanlarınız var mı ?

• Arkadaşım sizi anlamıyorum.. Ben Lise 3 düz Liseye giden Eşit ağırlık öğrencisiyim.. Daha şimdiye kadar bir tane Test çözmedim, ders kitabı yüzü görmedim ama 350 puan Lık yere ( Uluslararası Ticaret - Bogaziçi ) gidebilecegime canı gönülden inanıyorum.. Çalışmaya yakında başlarım

not: Oks için toplasan 1 saat bile çalışmamıştım tüm yıl boyunca test bile çözmemiştim.. Ama 330 puanla anadolu kazanmıştım
  • (lise 3teyim) tabi var olmazmı
  • Bende yoktu çok rahattım sınava girerken ama ben sınava değil sınav bana girdi Kazanırım nasıl olsa havasında girmiştim anadolu lisesi falan hikaye oksde 700 küsürüncüydüm kafayı aldım Final haftaiçinin çoğu anadolu lisesi 15 tane fln da fen liseli var.Ama psikopatlarda var 360 yapıp tercih yapmayanlar desem ne demek istediğimi anlarsın.
    Edit(imla):ilk 700 küsür nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 22 Ekim 2008; 18:27:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul

Arkadaşım sizi anlamıyorum.. Ben Lise 3 düz Liseye giden Eşit ağırlık öğrencisiyim.. Daha şimdiye kadar bir tane Test çözmedim, ders kitabı yüzü görmedim ama 350 puan Lık yere ( Uluslararası Ticaret - Bogaziçi ) gidebilecegime canı gönülden inanıyorum.. Çalışmaya yakında başlarım

not: Oks için toplasan 1 saat bile çalışmamıştım tüm yıl boyunca test bile çözmemiştim.. Ama 330 puanla anadolu kazanmıştım

Anadolu lisesi kazandın ve şuan düz liseye gidiyosun garip

• quote:

Orjinalden alıntı: ufukluk

quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul

Arkadaşım sizi anlamıyorum.. Ben Lise 3 düz Liseye giden Eşit ağırlık öğrencisiyim.. Daha şimdiye kadar bir tane Test çözmedim, ders kitabı yüzü görmedim ama 350 puan Lık yere ( Uluslararası Ticaret - Bogaziçi ) gidebilecegime canı gönülden inanıyorum.. Çalışmaya yakında başlarım

Anadolu lisesi kazandın ve şuan düz liseye gidiyosun garip

Evet.. Uzakdı ve biraz çevresi serseri dolu bir okuldu.. Ama şuan kafamı duvarlara vurmak için geç kaldım

• arkadaşlar boşuna stres yapmayın klasik olcak ama çalışırsanız olur ama çalışma diyince illa bütün gün kafayı kitaptan kaldırmıcaksınız die bişi yok...

ben herşeyi yaptım yani ama çalışma zamanıda geldiginde harbi oturup çalışcaksın 2 saat olsun saglam olsun felsefeniz bu olsun ...

ve sonunda kazandım o yüzden sıkmayın canınızı hepniz yapabilirsinizZZZ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya ne tırsıyosunuz arkadaşlar yapmayın yav,sınav sabahına saklayın bütün heyecanınızı bu günleri verimli kullanın,çünkü sınav sabahı keşke heyecanlanmasaydım o kadar,gözümde fazla büyütmüşüm diyeceksiniz,bi bakmışsınız sınav bitecek siz üst tercihlerinizden birine yerleşmişsiniz mutlu mesut bir şekilde okulunuza gidip geleceksiniz olay bu
  • Yok valla.
  • ÖSS'yi bu yüzden kazanamayacaksınız işte. Genelde de bu yüzden kazanamıyor insanlar: önyargı,heyecan ve sınav korkusu-stresi.
    ÖSS dünyanın en basit sınavı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

ÖSS'yi bu yüzden kazanamayacaksınız işte. Genelde de bu yüzden kazanamıyor insanlar: önyargı,heyecan ve sınav korkusu-stresi.

Kazanıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukluk

quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

ÖSS'yi bu yüzden kazanamayacaksınız işte. Genelde de bu yüzden kazanamıyor insanlar: önyargı,heyecan ve sınav korkusu-stresi.

Kazanıcam

• Öss nin canı cehenneme 3 kere girdim bu sene tıptayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacuna Coil

Öss nin canı cehenneme 3 kere girdim bu sene tıptayım.

• yaa hayal edilen gibi değil tamam çalışın ama öyle büyük hayaller kurmayın bence yoksa hayl kırıklıgı olabılır.
  • össyi zeki olan değil çalışan kazanıyor unutmayın.
  • İlkokuldaki fencimizin bi sözü vardı
    ''Çalışan kazanır''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.