Şimdi Ara

ÜNİVERSTEDE OKUYORM BENM YAPTĞIM YANLŞLARI YAPMAYN DİYE SİZLERE REHBERLİK EDEBİLRM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
12
Favori
11.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr %100 İNG okuyacaksanız bir kez daha düşünün.
    DEU Elektrik elektronikteyim bıktırdı daha 2. yıldan.

+Gelmek isteyen varsa MF4 yaklaşık 25 bin ile gelir. Ben 21 bin ile girmiştim 2011 yılında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 30 Haziran 2014; 23:45:40 >
  • Kardeşim onu bunu bırakda sen de hele bu okulu nasıl bitirecez. karıya kıza takılmadan kafayı onlarla ağrıtmadan nasi başaracaz. Bunun bi yolu var mı acep ?
  • Yazılım mühendisliği 2 sınıf braktım pişman değilim sınıf 1incisi idim.
    şmdi tekrar hazırlanıyorum. hedef paralı mimarlk okumak.
  • Amacım kesinlikle konu sahibi arkadaşı kötülemek değil, ama seçeceği bölümü başkasına soran adam hayatının en büyük yanlışlarından birini yapıyordur özellikle hukukmu yazayım mühendislik mi diye bir şey olmaz bunun kararını kendin vereceksin. Diğer insanlar senin karakterini nereden bilecek?
  • İTÜ jeoloji mühendisliği hakkında bilgisi olan var mı?
  • Diş Hekimliği düşünüyorum puanlar iyi gelmeyince. Sence hangi üniversiteye gidersem pişman olmam? Mutlu bir üniversite hayatı istiyorum aktif yani
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    dersler,notlar,stajlar vs. konularda nasıl bir yol izlemeliyiz okuldan mezun olunca iyi yerlere gelmek için neler yapmalıyız hangi bölüm olursa olsun ?
  • MF4 160 bin. MF3 144 bin.

Veterinerlik mi yoksa mühendislik mi?

Mühendislik olarak aklımda olanlar; Biyomoedikal müh. elektrik elektronik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkamacar -- 1 Temmuz 2014; 0:08:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

Diş Hekimliği düşünüyorum puanlar iyi gelmeyince. Sence hangi üniversiteye gidersem pişman olmam? Mutlu bir üniversite hayatı istiyorum aktif yani

@Undomiel Hacettepe ve Ege olabilir. Başka ne ekleyebilirsin bunlara?

@fkartal0010 Staj konusunda birşey diyemicem. Dersler ve notlara gelirsek öncelikle ''kendi kendine çalışıp öğrenme'' bu çok önemli. Üniversitede işler dersanedeki gibi değil bazı şeyleri hatta çoğu şeyleri kendin öğrenmelisin. Tabikide derslere gitceksin notlarını tutcaksın. Ama yeri geldi mi de kendi kendine öğreniceksin bazı konuları. Daha sonra meslek hayatına atıldığında görceksin ki ünide kazandığın ''kendi kendine halletme'' çok işine yarayacak. Olayların üstünden gelme yeteneği kazandırcak sana üniversite.

• Vasat bi okulda psikoloji mi iyi bir okulda pdr mi? Ve bu bolumleri ingilizce okumak daha mi avantajlidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar

tm1 de 162 bindeyim

tm2 de 153 bin

tm3 155bin

uludağ işletme yada ist. medeniyet felsefe düşünüyorum ne önerirsiniz nasıl iyimidir bursa uludağ

işletme felsefe iş imkanı nedir

anketi oylarmisiniz

http://strawpoll.me/2020298

şimdiden teşekkürler.
  • forum.donanimhaber.com/m_93715843/tm.htm

Dikkate alıp bu konuda yazdıklarıma ufak bi yardımcı olurmusun ?
  • MF4 sıralamam 7875. İTÜ'nün mühendisliklerinden birini tercih edeceğim,birkundefinedaç bölüm istiyordum ama öğrendim ki puanları yükselmiş gelir mi gelmez mi bilmiyorum en başa onları yazacağım gelmezse iki seçeneğim kalıyor: Mimarlık(Türkçe) ve Bilgisayar(Türkçe) Hangisini seçmeliyim sence? Ek olarak önereceğin bi bölüm var mı? İş ve maaş piyasası hakkında bildiğin şeyler var mı? Biliyorum maaş ve iş sıkıntısı çekmemek için seçilecek tek meslek doktorluk ama bana sıfır uygun bir meslek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mademoiselle96 -- 1 Temmuz 2014; 0:34:29 >
  • işletme mi ? iktisat mı ? hangisinin önü daha açık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

İnşaat okuyorum neler önerirsin?

Zaten okuyan adama nasıl bi öneri yapcam anlamadım :)

Ne bileyim herkese bişeyler öneriyorsunda ondan dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Kardeşim kafam çok karışık ya.
    Siyaset Bilimi,Uluslararası İlişkiler mi okusam yoksa Psikoloji mi?
    Özel üniversitede tam burslu mu okusam?

Sıralama ne geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Kardeşim kafam çok karışık ya.
    Siyaset Bilimi,Uluslararası İlişkiler mi okusam yoksa Psikoloji mi?
    Özel üniversitede tam burslu mu okusam?

Sıralama ne geldi

Üniversite bıraktım nerede ne okusam diye düşünüyorum.
    Keşke okumasam of ya

tm-2 6300 , tm-3 4931
  • İktisat- çeko-maliye-pc öğrt-uluslaarası ilişkiler mi hangisi daha avantajlı ? iş imkanı, çalışma koşulları ve maaşı olsun? kendimi geliştirecegim durumda önümün inşallah açılacagını biliyorum ama ing bilinmesi ve belirli seminerlere katılması durumunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindam

İktisat- çeko-maliye-pc öğrt-uluslaarası ilişkiler mi hangisi daha avantajlı ? iş imkanı, çalışma koşulları ve maaşı olsun? kendimi geliştirecegim durumda önümün inşallah açılacagını biliyorum ama ing bilinmesi ve belirli seminerlere katılması durumunda ?

Seçenekleri azaltırsan daha iyi yardımcı olabilirim. Özelden yazarsın azaltınca.
  • Moda tasarımı bölümü hakkında bi bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.