Bildirim
Unlock için usa sprint e ulaşmam lazım..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ebay-den unlock yapan saticilar var onlarla dene -
güzel ingilizce bilen birini bul ve sprint müşteri hizmetlerini ara konuştur durumu anlat , ancak senden tahaütname fatura gibi belgeleri printerda okutup mail atmanı istiycekler bu belgeler yoksa ücretsiz unlock yaptıramazsın . unlock yapan firmalara parayı bayılırsın :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Iwan
güzel ingilizce bilen birini bul ve sprint müşteri hizmetlerini ara konuştur durumu anlat , ancak senden tahaütname fatura gibi belgeleri printerda okutup mail atmanı istiycekler bu belgeler yoksa ücretsiz unlock yaptıramazsın . unlock yapan firmalara parayı bayılırsın :)
Hocam usa da bile açtıramıyorum şuan sprint hat alıp 3 ay kullanmamı söylüyor şerefsizler mecburen para verip açtıracağım -
aradan uzun bir süre geçmiş ama cevaplıyım hala açmamaları çok saçma tahaütname bitmiş nasıl açmıyorlar bence yasal yollara başvurun -
quote:
Orijinalden alıntı: Iwan
aradan uzun bir süre geçmiş ama cevaplıyım hala açmamaları çok saçma tahaütname bitmiş nasıl açmıyorlar bence yasal yollara başvurun
Bizzat bu arkadaşın durumunu ben sorguladım .Kilitin kalkması için borcu olmaması lazım o zaman hak oluyor fakat bu arkadaşın kontrat borcu hala ödenmediğinden verilen bilgilerde geçersiz kılındığından borcu ödemeden açmıyorlar.Normalde kontrat ücretini düzenli yatırmış olup kontrat süresi bitmiş olsa o zaman sorun olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X