Şimdi Ara

ÜNLÜ OTOMOBIL FIRMALARI ESKIYEMI DÖNÜYOR NE DERSINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YANI DEMEK İSTEDİĞİM CORVETTE NIN EN SON MODELI C6 GALIBA 80 LERIN STINGREYININ KOPYASI GIBI
    MUSTANG İSE ESKI 6OLARIN GT500 BOSS KASASININ AYNISINI URETIYO SUAN SON MODELDE
    FORD YINE GT40 DA 60LARDA AYNI KASAYLA URETIYODU MOTORDA FELAN UFAK DEGISIKLIKLER YAPTI TEKRAR SURDU İŞİN GARIBI MU MODELLER ZAMANINDADA RAKIPTILER SİZ CE DE BOYLE DEGILMI

• TARTISABILECEGIMIZ BISEYLER ORETEBILECEK ARKADASLAR YOKMU
  • ya kardeşim bi foruma girdin bi milyon tane topic açtın hangisine yetişip tartışacazki?
  • KUSURABAK MA ARKADASIM YA COĞU BİŞEY BILMIYO BEDE PASO AÇIYORUM BILDIKLERI YERDEN SORMAK İÇİN
  • bundan dogal ne varki anlamadım, birçok firma eskiden cok tutulan insanların begendıgı arabaların "retro" larını yapıyor..bu haftaki autoshow u alırsan eski amerıkanların Dodge Charger, Mustang GT500 Shelby gibi efsane modellerin nsl birebir aynılarının yapıldıgını gorursun...

bu arada stingray 80lerin deil, 60-70 lerin aracıdır + sımdıkı yeni kasa c6larla ne alakası var pek anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRIVERWRX

KUSURABAK MA ARKADASIM YA COĞU BİŞEY BILMIYO BEDE PASO AÇIYORUM BILDIKLERI YERDEN SORMAK İÇİN

Benlik sorun yok istersen 50 tane aç ama kilitlerler emeğin boşa gider..... bak mesela bu konu iyi ama öbür fazlalıklar işi bozar..... benim derdim senin emeğin boşa gitmesin...
  • nolmus bu topice yaff!! haklisiniz galiba gercekden arabalar eski ye donuyo gibi!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARATIPLI AMERIKAYA MI GIDIYOR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her zaman eskiler daha güzel ve alımlıdır
    herşey eskisi gibi olsa keşke
  • Dediğinde haklılık payı olabilir ama ben özellikle son yılarda çıkan otomobillerin küt burunlu ve içine hava basılmış gibi şişkin olmasına gıcığım özellikle Honda ve Toyotann son tasarım anlayışları sanki şişme balon içinde yolculuk yapılıyormuş havası veriyor(içinden değil ama dışından). önceki accord olsun civic olsun 90lı yıllardaki corolla olsun hepsinin bir ağırlığı vardı keşke bu firmalarda geçmişe dönseler. biraz uzun bir burnun ve ince tasarımın kimseye bir zararının olmadığını düşünüyorum. Kısaca hem HONDA hemde TOYOTA nın en azından 90'lı yıllardaki tasarım anlayışlarına dönseler hoş olurdu.
    Buradan bu firmaları sevmiyorum anlaşılmasın tam tersine bu firmaları seviyorum ama tasarımcılarının iç mekanı artırmakla uğraştıkları kadar dış görünümle uğraşmadıklarını düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.