Netflix'in fenomen dizisi La Casa de Papel'in 5.sezonu hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dizinin yeni sezonunda yer alacak. Tüm dünya tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen La Casa de Papel dizisinin 5. sezonu için ortaya bomba bir iddia atıldı. Çok konuşulacak iddiaya göre, dizinin 5. sezon kadrosuna oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dahil oldu. Sevenlerini heyecanlandıran söylentilere göre La Casa de Papel 5. sezonda Kıvanç Tatlıtuğ yer alacak. Merakla beklenen yapımın yeni sezonunda rol alacağı söylenen Kıvanç Tatlıtuğ, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Yakışıklı oyuncunun La Casa de Papel'in 5. sezon çekimlerine katılmak üzere yakında İspanya'ya gideceği söylentiler arasında. LA CASA DE PAPEL'İN 5. SEZONU NE ZAMAN? La Casa de Papel 5. sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Netflix'in iddialı yapımı La Casa de Papel 5. sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak. La Casa de Papel 5. sezon çekimleri başladı ancak yayın tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yayınlanmadı. https://www.haberler.com/unlu-oyuncu-kivanc-tatlitug-la-casa-de-papel-13754291-haberi// |
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, La Casa de Papel dizisinin kadrosuna dahil oluyor

-
-
Şöyle haberlere sinir oluyom ha. Kaydır kaydır aynı şey. Tek cümlelik haberi 5 paragraf yazmak ne demek ya. Haber için diyeceğim büyük ihtimal yalan haber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel olur. severiz kıvancı dizide sağlam dizi yakışır sarışınıma.
-
PARA VAR SOYGUN VAR NEYE BAKIYON
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ultr0n67
PARA VAR SOYGUN VAR NEYE BAKIYONBAK BURAYA BAK
OGLIM NEREYE BAKIYON
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 23 Kasım 2020; 22:14:26 >
bu dizi türkiyeden başka bir yerde izleniyor mu? yada bilen eden var mı? neden çok popüler oldu bu, hiç yabancı forumlarda orda burda kimseden bir şey duymadım görmedim.
-
konsepti güzel sıradan diziler izlemekten sıkılmadın mı ? mesela sen hangi dizileri izliyorsun ?
-
kod adı: İstanbul
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7konsepti güzel sıradan diziler izlemekten sıkılmadın mı ? mesela sen hangi dizileri izliyorsun ?
şu an takip ettiğim yok. ama sezon beklediim ve tekrar çıksa izleyeceklerim:
sense8
american horror story serisi
chilling adventures of Sabrina
Mom
Ratched
Genelde bunlar arasında dönüyor. 3 tanesi zaten hala devam ediyor sezon olarak.çıkmasını bekliyorum.
onun dışında çerezlik dizilere başlayıp geçiyorum ama bu yukardakiler en sevdiklerim.
-
of bitse de kurtulsak şu saçma iddialardan artık.Nesrin de oynayacak diyorlardı.Bir bitmediniz arkadaş
-
-
Nesrin de bakü rolünde oynayacaktı yalan haber ama umarım değildir
bu adam vikingse'de katiliyodu sözde
-
Oyyy.
Nasıl bir rol oynayacak şimdiden merak ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Göz-Oyyy.
Nasıl bir rol oynayacak şimdiden merak ettim.
Keşke 3 ve 4. sezondaki mantıksızlıkları berlinde toplasalardı ve ölmeyip diziye devam etseydi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76Keşke 3 ve 4. sezondaki mantıksızlıkları berlinde toplasalardı ve ölmeyip diziye devam etseydi
Alıntıları GösterMartin ile onun havasını yaratmaya çalıştılar da olmadı. Berlin'e diktatör ruh daha çok yakışıyor.
-
Kıvanç o diziye yakışmaz kusura bakmayin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gerçektir yalandır bilemem.Ama kıvanç ın o dizideki oyunculardan bir eksiği yok.Birçoğundanda fazlası var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 24 Kasım 2020; 3:35:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Şöyle haberlere sinir oluyom ha. Kaydır kaydır aynı şey. Tek cümlelik haberi 5 paragraf yazmak ne demek ya. Haber için diyeceğim büyük ihtimal yalan haber. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X