Şimdi Ara

UNO 60 S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BENDEDE BİR UNO 60 S VAR.
    GENEL HATLARIYLA ÇOK MEMNUNUM LAKİN SANIRIM UFAK UFAK ŞANZIMAN ARIZASI VERECEK GİBİ DURUYOR.BU ARACIN ŞANZIMAN PARÇALARINI NEREDEN BULABİLECEĞİMİZ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA VE BENİMLEDE PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.DAHA DOĞRUSU TÜM PARÇALARININ İHTİYAÇ HALİNDE NEREDEN BULABİLİRİM.MOTOR, ŞANZIMAN VE ÖN TAKIM.

• hangi sehirdesin???
  • KÜTAHYADAYIM DOSTUM.
    BÜYÜKŞEHİRLERDE PARÇA SIKINTISI OLMADIĞINI BİLİYORUM LAKİN ELİMDE NE ADRES NE TELEFON YOK.MEVCUTSA VE PAYŞLAŞABİLİRSEN SEVİNİRİM.
  • ankaradan adres mi istiyorsun yani dogru mu anladim?
    birde parcalari buradan alip kutahya dami birlestirteceksin.yoksa ankara ya birakip buradami yaptiracaksin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merteryonar -- 21 Kasım 2006; 14:03:32 >
  • EVET GEREKİRSE PARÇALARI KARGO İLE İSTERİZ TOPLAMASINI BURADAKİLER HALLEDER.
    TAŞRADAKİ AVRUPA VE PAHALI ARAÇLAR İÇİN GENELDE BU PROBLEM HEP YAŞANIR VE HEP AYNI METOD UYGULANIR.
  • Bende de 60s vardı dostum ve o sırada Ispartada yaşıyodum.Motorda problem yaşamadım bujiler lancia heryerde var.Trigeri var değiştirdim.Ateşleme kiti Doblo 1.2 ile aynı zaten.Amortisör rot rotil hepsini değiştirdim.Balata ve diskleri değiştirdim.Senin yaşayacağın tek parça sorunu şanzıman olabilir onu da Eskişehirden ya da Afyon dan Fiat Servisinden çözersin en kötü ihtimalle.Araban düzgünse de uzun süre bin derim nacizane tavsiyem sattığıma çok pişmanım.2000 model yerli Uno dan çok daha kullanışlıdır konfor ve yakıt açısından.Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademy

2000 model yerli Uno dan çok daha kullanışlıdır konfor ve yakıt açısından.Saygılar

çok doğru söylemişsin,bilmeyenler 60 serisinin daha kötü ve problemli olduğunu düşünüyor ama tam tersi 60 serisi unonun Türkiye'deki en iyi modelidir,bende de var 60s şu anda satılık ama kıyamıyorum satmaya..
  • AÇIKCASI BEN 60 S İN DAHA ÖNCE 92 YILINDA SIFIRINA BİNMİŞ VE ÇOK MEMNUN KALMIŞTIM.YAKIT VE SAĞLAMLIK AÇISINDAN DİĞER UNOLARLA MUKAYESE EDİLMEZ.PİYASA TUTMUYOR AMA BENİM İÇİ ÖNEMLİ DEĞİL.GÜNDE 45 KM YOL YAPIYORUM VE ZATEN KENDİNİ AMORTİ EDİYOR.BU YOLUNDA YARISI TOPRAK YOL VE BU YOLDA BAŞKA HANGİ ARAÇ DAYANABİLİR BİLMİYORUM.BELKİ ABARTTIĞIMI DÜŞÜNECEKSİNİZ AMA UZUN YOLDA TÜPTE 100 ŞEHİR İÇİ İSE 120 DEN FAZLA YAKMIYOR.TABİ KIŞIN ÇOK SOĞUKLARDA TÜM TÜPLÜ ARAÇLAR GİBİ YAKIT BİRAZ DEĞİŞEBİLİYOR.

BENİM İÇİN ŞU ANDA ŞANZIMAN PARÇALARI ÖNEM TAŞIYOR.İLGİLENEN VE CEVAP YAZAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.ESKİŞEHİR VE AFYON İLE BİR GÖRÜŞEYİM BAKALIM.ACİLİYETİ YOK AMA BİR ŞEKİLDE ARIZA YAPARSADA PARÇALARI NEREDEN BULACAĞIMI BİLSEM İYİ OLACAK.HERKESE KOLAY GELSİN.
  • ŞANZIMAN PARÇALARI DERKEN SANIRIM DEBRİYAJ SETİ ALMAK İSTİYORSUN.YOKSA ŞANZIMANA KOLAY KOLAY BİR ŞEY OLMAZ.HERHANGİ BİR DARBE V.S VARSA ONU .DA BELİRTMENDE FAYDA VAR.
  • KEŞKE ÖYLE OLSAYDI DOSTUM.5.VİTESTE BİR ISLIK SESİ VAR VE BAZENDE 1.VİTESE ZOR GEÇİYOR.ŞİMDİLİK KONU KEYFE KEDER.ALDIĞIMDAN BU YANA 15.000 KM YAPTIM.TAMİRCİYE İLK GÖSTERDİĞİMDE ŞANZIMANA BAKILMASI LAZIM DEMİŞTİ.KALDIĞI YERE KADAR GİTSİN DEDİM BENDE :) HALA GİDİYOR MAAŞALAH.BENİM DIŞARIDAN EDİNDİĞİM ŞANZIMAN DİŞLİ V.B. PARÇALIRINDA BULUNMASINDA BİRAZ ZORLUK ÇEKİLDİĞİ CE MOTOR SIFIRLANACAK OLURSADA PİSTON V.B. PARÇALARININ TAŞRADAN BULUNAMADIĞI VE GENELDE BÜYÜK ŞEHİRLERDEN TEMİN EDİLDİĞİYDİ.BAKALIM BİR GÜN İHTİYAÇ DUYARSAM EL MAHKUM BULACAĞIZ ZATENAMAÇ BU SİTEDEN BİR ARKADAŞ FİLAN BU PARÇALARI SATIYOR VEYA NEREDE SATILDIĞINI BİLİYORSA YERİNİ YURDUNU ÖĞRENMEK.
  • ilgilenirsen bende şazuman var 650 ytl ye veririm. görüşelim
    quote:

Orjinalden alıntı: ayzeks

KEŞKE ÖYLE OLSAYDI DOSTUM.5.VİTESTE BİR ISLIK SESİ VAR VE BAZENDE 1.VİTESE ZOR GEÇİYOR.ŞİMDİLİK KONU KEYFE KEDER.ALDIĞIMDAN BU YANA 15.000 KM YAPTIM.TAMİRCİYE İLK GÖSTERDİĞİMDE ŞANZIMANA BAKILMASI LAZIM DEMİŞTİ.KALDIĞI YERE KADAR GİTSİN DEDİM BENDE :) HALA GİDİYOR MAAŞALAH.BENİM DIŞARIDAN EDİNDİĞİM ŞANZIMAN DİŞLİ V.B. PARÇALIRINDA BULUNMASINDA BİRAZ ZORLUK ÇEKİLDİĞİ CE MOTOR SIFIRLANACAK OLURSADA PİSTON V.B. PARÇALARININ TAŞRADAN BULUNAMADIĞI VE GENELDE BÜYÜK ŞEHİRLERDEN TEMİN EDİLDİĞİYDİ.BAKALIM BİR GÜN İHTİYAÇ DUYARSAM EL MAHKUM BULACAĞIZ ZATENAMAÇ BU SİTEDEN BİR ARKADAŞ FİLAN BU PARÇALARI SATIYOR VEYA NEREDE SATILDIĞINI BİLİYORSA YERİNİ YURDUNU ÖĞRENMEK.

• benimkinde de vites geçişleri biraz zor ve vites çok sallanıyor,sabit durmuyor..ilk aldığımda tamirci boşluklar var filan bişeyler demişti ama unuttum ne dediğini,ben de böyle bir problemlemi karşı karşıyayım yoksa sorun başka bir yerdemi?
  • BİLDİĞİM KADARI İLE 60 S LERDE TEK SIKINTI ŞANZIMANDA YAŞANIYORMUŞ.MUHTEMELEN SENDEKİ DURUMDA AYNIDIR.ŞİMDİLİK GİDİYORSA HİÇ EŞELEME OLAYI.YANLIZ BENİM KENDİ ADIMA BAYRAM V.B. BİR TATİL DÖNEMİNDE ŞANZIMANI SÖKTÜRMEM LAZIM.İŞE GİTTİĞİMİZ BİR GÜNDE YARI YOLDA BIRAKIRSA BENİM İÇİN HİÇ İYİ OLMAZ YANİ.SIKINTIDA BURADA DOĞUYOR ZATEN.

quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

benimkinde de vites geçişleri biraz zor ve vites çok sallanıyor,sabit durmuyor..ilk aldığımda tamirci boşluklar var filan bişeyler demişti ama unuttum ne dediğini,ben de böyle bir problemlemi karşı karşıyayım yoksa sorun başka bir yerdemi?
  • DOSTUM KOPMLE ŞANZIMAN VAR SENDE ANLADIĞIM KADARI İLE.
    BÜTÜN ŞANZIMAN SIFIR İSE VE SAĞLAM İSE SANIRIM BU RAKAMLARA ULAŞABİLİR AMA KULLANILMIŞ İSE OLDUKÇA YÜKSEK BULDUM RAKAMI.AYRICA ŞANZIMANI KOMPLE SENDEN ALDIĞIMIZDA KENDİ ARACIMA HİÇ DAĞITMADAN TAKARSAK KULLANILACAK VAZİYETTE Mİ YOKSA SENDEDE DAHA ÖNCE VARDI DA MALUM BÖYLE BİR ARIZA YÜZÜNDEN ÇIKMACIDAN FİLAN MI ALDIN?

ŞU ANDA SENDE ATIL DURUMDAYSA VE RAKAM OLARAK BAYA BİR GÜZELLİK YAPABİLECEKSEN TABİ Kİ ALIRIM.LAKİN MALUM KULLANDIĞIMIZ ARAÇTANDA ANLAŞILACAĞI ÜZERE SİNEĞİN YAĞINI HESAPLAR DURUMDAYIZ.MALUM ŞANZIMANI İNDİR BİNDİR DERKEN ZATEN BAYA BİR TIRTIKLANACAĞIZ.ANLAYACAĞIN ELİMİZDEN BİR TUTUP İYİ BİR GÜZELLİK YAPMAN LAZIM BANA.

quote:

Orjinalden alıntı: TLGKOC

ilgilenirsen bende şazuman var 650 ytl ye veririm. görüşelim
    quote:

KEŞKE ÖYLE OLSAYDI DOSTUM.5.VİTESTE BİR ISLIK SESİ VAR VE BAZENDE 1.VİTESE ZOR GEÇİYOR.ŞİMDİLİK KONU KEYFE KEDER.ALDIĞIMDAN BU YANA 15.000 KM YAPTIM.TAMİRCİYE İLK GÖSTERDİĞİMDE ŞANZIMANA BAKILMASI LAZIM DEMİŞTİ.KALDIĞI YERE KADAR GİTSİN DEDİM BENDE :) HALA GİDİYOR MAAŞALAH.BENİM DIŞARIDAN EDİNDİĞİM ŞANZIMAN DİŞLİ V.B. PARÇALIRINDA BULUNMASINDA BİRAZ ZORLUK ÇEKİLDİĞİ CE MOTOR SIFIRLANACAK OLURSADA PİSTON V.B. PARÇALARININ TAŞRADAN BULUNAMADIĞI VE GENELDE BÜYÜK ŞEHİRLERDEN TEMİN EDİLDİĞİYDİ.BAKALIM BİR GÜN İHTİYAÇ DUYARSAM EL MAHKUM BULACAĞIZ ZATENAMAÇ BU SİTEDEN BİR ARKADAŞ FİLAN BU PARÇALARI SATIYOR VEYA NEREDE SATILDIĞINI BİLİYORSA YERİNİ YURDUNU ÖĞRENMEK.

• FİAT ARAÇLARLA İLGİLİ OLARAKN GÜZEL BİR FİRMA SİTESİ.

UNO 60 S E AİTDE DEVİRDAİM ÜRETİYORLAR ANLADIĞIM KARAI İLE.DİĞRE FİAT ARAÇLARA AİTDE PARÇALAR VAR.FAYDALI BİR SİTE ARAŞTIRMAK İSTEYENLERE..
  • FİAT ARAÇLARLA İLGİLİ OLARAKN GÜZEL BİR FİRMA SİTESİ.

UNO 60 S E AİTDE DEVİRDAİM ÜRETİYORLAR ANLADIĞIM KARAI İLE.DİĞRE FİAT ARAÇLARA AİTDE PARÇALAR VAR.FAYDALI BİR SİTE ARAŞTIRMAK İSTEYENLERE..

og:site_name
    Martaş Otomotiv Türkiye'nin Otomotiv Yedek Parça Dağıtım Devi
    http://www.martas.com.tr

http://www.otomakltd.com/fiyat_listesi.xls

• quote:

BİLDİĞİM KADARI İLE 60 S LERDE TEK SIKINTI ŞANZIMANDA YAŞANIYORMUŞ.MUHTEMELEN SENDEKİ DURUMDA AYNIDIR.ŞİMDİLİK GİDİYORSA HİÇ EŞELEME OLAYI.YANLIZ BENİM KENDİ ADIMA BAYRAM V.B. BİR TATİL DÖNEMİNDE ŞANZIMANI SÖKTÜRMEM LAZIM.İŞE GİTTİĞİMİZ BİR GÜNDE YARI YOLDA BIRAKIRSA BENİM İÇİN HİÇ İYİ OLMAZ YANİ.SIKINTIDA BURADA DOĞUYOR ZATEN.

quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

benimkinde de vites geçişleri biraz zor ve vites çok sallanıyor,sabit durmuyor..ilk aldığımda tamirci boşluklar var filan bişeyler demişti ama unuttum ne dediğini,ben de böyle bir problemlemi karşı karşıyayım yoksa sorun başka bir yerdemi?

valla benimki sorunsuz bir şekilde gidiyor,vitesin bu haline alıştım bile çok rahat geçirebiliyorum ama seninki gibi bir korku yaşamıyor değilim ve genelde vitesi çok sert geçirdiğim için her defasında garç gurç diye bir ses duymak bazen sinir ediyor beni..ama mutlaka baktırmak lazım ihmale gelmez...

• Hocam sen önce bi vakit ayır bence sanayiye yanaş.İyi bir usta bul ve şanzımanına baktır.Ufak tefek ayar vs gerektiriyor olabilir.Direk şanzımanı değiştiririm olayına kapılma kolay kolay bişey çıkmaz yani, hemde kafan rahat olur.Saygılar
  • Arkadaşlar tam 13 yıldır 97 model UNO 70 S kullanıcısıyım.Arabayı sıfır aldım ve hala kullanıyorum çokta memnunum.Formu dışarıdan iziyordum ancak düşündüm ki yaşadığım birçok tecrübeyi sizlerle paylaşmak istedim.Zamanı gelince aktarırım.Hepinize selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.