arasındaki fark biri florasan biri lad'li... florasan olanlar gündüz ışığında da belli oluyorlar..
quote:
Orjinalden alıntı: murattapar
bende çok aradım zamanında uno aracım varkende maalesef bıran angel ı şeffaf bile yok
şahin doganın var unonun yok
Şeffaf stop var Mako'nun özel olarak ürettiği beyaz plastikten stop var İçindeki ampuler renkli Dışı beyaz. Tanesi 50-70 ytl arasında değişen etikete sahip.
Angel-eyes'a gelince o da var arkadaşım aksesuarcılarda neon halkalar satılıyor. onlardan alıcaksın farın içini açıcaksın camına yapıştırıp tekrar kapatıcaksın
bak arkadaşımın uno'sunda istediğin 2 parça hatta daha fazlası var:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 17 Şubat 2010; 7:51:46 >
abi tempra sw'nin varmı açaba bi yardımcı olursan sevinirim ben aradım ama bulamadım
Tempra SW'lara göre beyaz stop yok.Hatta artık Mako bunların üretimini bitirmiş bile olabilir.
Ama forumda @impress nickli kullanıcı var.Otomobil Genel'de yazıyor.Ona bir pm at.O ledli stop yapıyor.Senin aracın için güzel birşeyler yapar.
uno farlarınız angel far olarak yapılır ıletıtım ıcın pm ata bılırsınız ıstıyen arkadaslar olursa kendı aracıma yaptıgım resımlerı yukluyorum ıns basarılı bır sekılde yuklenır
ikincı resim
SU UNODAKI FAR I COK BEGENDİM ANLASIRSAK BENDE HEMEN SATIN ALMAK ISTIYORUM SINAN DAMGA 05392983231
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme