Arkadaşlar,sizden bir arkadaşımla aramızda geçen bir tartışma ile ilgili yardımlarınızı istiyorum.Konu şu:benim 97 model uno 70 s im var arakadaşımda da 2005 1.4 8v benzinli clio symbol marka araç var.Ben drag şeklinde bir yarışta rahatlıkla geçebiliceğimi idda ediyorum o ise arabasının yeni model olmasına güvenip asla geçemiyeceğimi söylüyor.Peki sizce sonuç ne olur?
sonuç gereksiz bir topic olur ama.. uno 845 kg ağirliği ve seriliğinden dolayi sümbülü gecer eğer patinaja düsmessen tabiyki... önceki aracim unoydu neleri gecti neleri sümbül mümbül tanimaz
yarışın görün.
Hocam 2001 yılına kadar kocaeli körfezde draglara katıldığım için az çok arabayı kaldırma hakkında bilgim var,bi de benim arabanın üstünde sıfır bridgestone b 250 lastik var ki gerçekten iyi yol tutuyo fakat artık caddelerde yarışmak istemiyorum o yüzden sadece bu tip sitelerle sizin gibi güzel insanlarla yazarak,okuyarak paylaşmak istiyorum.
Buraya yazmamın sebebi hem sizlerle bişeyleri paylaşmak hemde sonuçları arkadaşın gözüne sokmak
bizi kötü emellerine alet etme
quote:
Orjinalden alıntı: PARMAKSIZ
Buraya yazmamın sebebi hem sizlerle bişeyleri paylaşmak hemde sonuçları arkadaşın gözüne sokmak
sakın böyle düşünmeyin
saka yaw uno gercekten cok seri bir arac ama yüksek süratte dengesiz ve alt yapisi biraz zayif ama az bir mod ile onu kimse tutamaz
quote:
Orjinalden alıntı: PARMAKSIZ
sakın böyle düşünmeyin
çok haklısın BinbaşımZaten bende bizim arkadaşla tartışırken 'bak benim arabanın yol tutuşu,frenleri zayıf,virajlarda falan seninle yarışamam fakat kalkışta çok seri bu alet 4.vitese kadar bana yetişemezsin' dedim ama dinletemedim
kimse gülmesin uno bmw 316'yı bile geçer (0-100 kalkış tabi)
yok hocam niye gülelim,zaten 3.16 öyle drag yarışına uygun,kalkışta seri bi alet değil,hızlanmaya başladıktan sonra keyifli ve güvenli bi makine.
helal olayı süper özetledin
teşekkür ederim kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: sampiyonlar
helal olayı süper özetledin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme