Şimdi Ara

Unoya lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım uno ma lpg düşünüyorum aracım karbürotörlü fiyatlardan haberim yok ankarada neresidir bu işin piri arkadaslar bide BRC öneriliyo ne diyosunuz? şimdiden teşekürler biraz forumda inceledim kafam karıştı buda bilgisayar parçası gibi inceledikce karar veremiyosunuz

• arkadaşım sana ankaradaki bayilerin numaralarını veriyim arayıp bilgi alırsın
    ilsay otomotiv 0312-341-57-25
    özgün otogaz 0312-278-60-29
  • arkadaşım serkan benimde uno 70 s im var arabamda brc takılı 2000yılından beri hiç bir sorun yaşamadım arabam 99 model şehiriçi 141 ykrş şehirler arası 104 ykrş yakıyo ona göre..
  • bilgi için teşekkürler arkadaslar bende o civarda yakar diye biliyorum peki taktırma ücreti hakkında bilginiz varmı bana brc için 450 milyon fiyat verdiler hersey dahil şimdiden teşekkürler bu arada otomatik cam ve merkezi kilit de düşünüyorum bilenler otomatik cam iyi bişey al yoksa cok ses cıkarıyo dediler yani komple bi geliştirym diyorum aracı 70s paylasırız bilgileri nasıl olur tabii önce benim için lpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanhakan -- 4 Mart 2007; 23:15:44 >
  • noldu serkan kardeş taktırdınmı lpgyi taktırdıysan hayırlı olsun verilerini bekliyorum
  • valla ben arkadasın verdigi numaraları aradım yakın fiyatlar sölediler karbürotorlude yerli yabancı pek prob olmuyomus yerliyemarkaları tam anlamadım brc degildi ama 375 ithale 500 ufak tank fiyat verdiler bide tabii 200 diger masrafları olcak sanırım biraz tuzlu geldi yaaa bana
  • 375 proje dahilinde demişlerdir dimi? zaten masrafın 150 ytl olur toplam 525 ytl en ucuzu bence bundan ucuzunu bulamassın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUBARU FORESTER LPG???
    17 yıl önce açıldı
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Şahine multijet motor takmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet tabii ayrıntılı hatırlamadıgım için yuvarlak rakamlar verdim yanlıs olduysa kusura bakmayın tabii biraz daha araştırcam yeni bilgileri paylasıcam tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: peceneq

375 proje dahilinde demişlerdir dimi? zaten masrafın 150 ytl olur toplam 525 ytl en ucuzu bence bundan ucuzunu bulamassın

Konu masraftan açılmışken montaj harici masraflar güncel olarak ne kadar tutar? Ruhsat işlemleri,teknik muayene,sızdırmazlık raporu ve daha ne varsa...Ben de ona göre harcama belirleyeceğim.
  • bakın biz karbüratörlü hedef takıyoruz 300 ytl -- sızdırmazlığa gidip işlemleri fln yaptırsanız hepsi size 450 ytl ye mâl olur...
  • eger hedef problem cıkarmıcak bi markaysa fiyat sorduklarımın içinde en iyisi ama tabii kalitesi hakkında olumlu yada olumsuz bi bilgim yok arkadaslar ama fiyat makul geldi bana
  • bu arada yeri burası mı bilmiyorum ama merkezi kilitve alarm taktırcaktım bugun fiyat sordum iki yere biri 175 biri 140 a ikisi mal olur dedi ve 140 lık olan garanti verdi markalardan haberim yok tabiii garanti verince olumlu baktım araştırmam devam edicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanhakan

eger hedef problem cıkarmıcak bi markaysa fiyat sorduklarımın içinde en iyisi ama tabii kalitesi hakkında olumlu yada olumsuz bi bilgim yok arkadaslar ama fiyat makul geldi bana

yok kardeş emin olabilirsin en ufak sorunun olmıycaktır... olsa 2 sene garanti verirmiyiz?
  • yanlız ufak bi sorun var dostum ben ankaradayım sorumun basında yazmıstım ama sizin sitede baktım ankarada bi adres yok verdigin tlf noları sizin ankara şubesi mi
  • ewt arkadaşım ankaranın numaraları bayilerimizin. şunu söylüye bilirim arada 30-40 ytl oynuyabilir. sizde biliyorsunuz fabrikada daha ucuza mal verilir. bayilerde biraz daha artış olabilir.
  • bilgi için teşekürler peceneq buaralar son degerlendirmelerimi ve tabii paramı ayarlayıp lpg ye gecicem forumu inceledikçe lpg güvenim arttı sadece son rötüşler kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.