arkadaşlar ben de uzun zamandır unutkanlık odaklanma problemi ve dikkat eksikliği var. ama öyle bir seviyede ki okuduğumu hemen unutuyorum, o an anlasam aklıma yazsam bile 5 dakika sonra unutuyorum. dikkatim çok dağınık yeminler edip başlıyorum odaklanmışken bi bakıyorum başka birşey düşünüyorum dersten kopmuşum. 24 yaşındayım bu sene üniversiteden mezun olacağım. siber güvenlik uzmanı olmak istiyorum ve eğitim alıyorum. çok zorluk çekiyorum. heves tutku duyduğum konuya bile sarılamıyorum. göğsümde öyle bir his var ki hani üniversite sınavına 1 saat önce gidip okul bahçesinde beklerken bi heyecan olur ya içinizde ve göğsünüze birşey oturur. heh heyecanı çıkarın işte o his var devamlı. sanki heyecanlıyım içim içime sığmıyor gibi. 2 gün sonra kan tahlili yaptıracağım sağlık ocağında. bir de çocukluğumdan beri gluten hassasiyetim var candida mantarım çoğalmış bakteriler artmış onun diyetini yapıyorum 1 aydır. daha pek bi etki etmedi ama doktor onun da bunları yapabileceğini söyledi. bir işe başlayamıyorum başlasam duramıyorum başında başında dursam sonunu getiremiyorum. etik hacker eğitimlerine katılıyorum izlerken anlıyorum aklıma yazıyorum ama unutunca motivasyon ve özgüvenim de gidiyor. kendimi çok vasıfsız görüyorum internette birine denk geliyorum donanımlı birine diyorum ben bunun gibi olamıcam hiçbir zaman. kar topu etkisi hepsi hepsini getiriyor. aynı durumu yaşayan ve tedavi eden veya bu konuda bilgisi olan var mı?? |
UNUTKANLIK ODAKLANMA SORUNU VE DİKKAT EKSİKLİĞİ
-
-
Kendin gibi sevgili bul her şey çözülür
-
Bendede var 24 yaşındayım okuyamadım
Herşeyden çabuk sikiliyorum , anlamıyorum , unutuyorum , odaklanamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatBendede var 24 yaşındayım okuyamadım
Herşeyden çabuk sikiliyorum , anlamıyorum , unutuyorum , odaklanamiyorum
yanında çalışmak istiom reis bana da iş lazım
-
Çok sık mastürbasyon yapıyorsan bırak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende isciyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de öyleyim 10 dakikalık bir videounun sonuna geldiğimde başını unutuyorum,hiçbir şey aklımda kalmıyorbeynim durmuş gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 24 Mayıs 2021; 18:6:23 > -
ülkeye toplu b12 dağıtsınlar 😅
b12 etkisi varda benim b12 bayağı yükseltmiştim ama cok fark olmadı açıkçası 1.pcden uzaklaşmak lazım uzun süre 2. mast bırakmak lazım bunları yapınca %20 30 değişim oluyor ama gerisi belki beynimiz bu kadarını kaldırıyor diye düşünüyorum çok kanser durum millet kaç sene önceki şeyi hatırlıyor ben hatırlayamıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Riki Cıveyz
Çok sık mastürbasyon yapıyorsan bırak.Bu tavsiyeye uy. Kesinlikle işe yarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35C1FFEC5 -- 24 Mayıs 2021; 18:52:48 > -
harbi etki ediyosa bıraktım gitti ben sık yapıyom doğruluğuna inanırım
quote:
Orijinalden alıntı: kodoman1212
harbi etki ediyosa bıraktım gitti ben sık yapıyom doğruluğuna inanırımBazıları inanmıyor ama gerçek. 3 ay dene bir nofap'i. Daha sonra tolere edebildiğin sıklığı ayarlarsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X