bugünü unutmayacağız bizden sonraki nesillere anlatacağız |
UNUTMAYACAĞIZ
-
-
Tüm konular kaldırıldı. Farklı bir forum arayışına geçme vakti geldi.
-
Yapma...
-
silen sensin sen ve arkadaşların neyi yapmayalım
konuyu niye sildiniz konusuna cevap vermeden o konuyu da siliyorsun hakaret , küfür aşağılayıcı söz geçmediği halde
-
Genel sohbette madem sohbet edemiyoz niye siliyosunuz yahu. O kadar kızgınım ki ban yememek için ''yahu'' demeyi tercih ettim
-
|| Eğitim ve Sınavlar Bölümü Kuralları ||
https://forum.donanimhaber.com/egitim-ve-sinavlar-bolumu-kurallari--75186785
4-) Tekrar niteliğindeki konular kilitlenecektir. İlgili konunun tek bir başlık altında işlenmesi, bilgi alışverişinin bütünlüğünü sağlayacaktır.
7-) Silinen ve kilitlenen konuların ısrarla açılması kural dışı bir davranıştır.
8-) Açtığınız konularda gereksiz ve ısrarlı tekrar niteliği taşıyabilecek sıklıkta mesaj atmamaya özen gösteriniz. Bu tür mesajlar silinecekleri gibi bu davranışları sürekli sergileyen üyeler de uyarılacaklardır.
Tüm konular kaldırıldı. Farklı bir forum arayışına geçme vakti geldi. |
Yapma... |
Genel sohbette madem sohbet edemiyoz niye siliyosunuz yahu. O kadar kızgınım ki ban yememek için ''yahu'' demeyi tercih ettim |
silen sensin sen ve arkadaşların neyi yapmayalım konuyu niye sildiniz konusuna cevap vermeden o konuyu da siliyorsun hakaret , küfür aşağılayıcı söz geçmediği halde |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X