İster Saraybosna'da olsun ister Bakü'de hepsinin alıcısı oldu. Önceden kontenjanı dolanlar sıralamalarını ileri yönlü ikiye katladılar. Millet İTÜ, ODTÜ, Gazi, Ankara vb. diplomasını alacam diye iki yıl dolarla para saçmaya razı oldu insanlar. Amerika kırsallarında dötü donacak ama sonunda İTÜ diploması alacak 3-4K sıralama kasmasına gerek kalmadan. KKTC'lere bile tenezzül etmedi millet diplomanın üzerinde başka yerin (kampüs) adı geçmesin diye. Aklı olan devlet üniversitesi adam gibi uolpları doldurur bünyesinde de hem kasasını doldurur hem de mahalle bakkalı kılıklı özellerden kaçışı hızlandırırlar. İki arkadaşımın aklına girdim de çocuklarını İTÜ'lü yaptılar yoksa gideceklerdi gariplerin 32-55K sıralama ile %50 burslu özyeğinlere tobblara. Artık millet de keşfetti buraları boşuna bu avanta bölümleri gözlerden saklamaya çalışmayın. Pandemide kontenjanların boş kalması doğaldı 30k dolar verip de new york'ta online mı okusaydılar. Artık her sene full çeker bu programlar. KOÇ-Sabancı olmuş 30K dolares. Biyomühendislik bile doldurmuş kotayı Türkiye'de branşında iş imkanı olmaması pahasına. BOUN'den de bi atılım bekliyoruz artık. |
UOLP'ların durdurulamaz yükselişi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu sene yeni açılan İTÜ Bilgisayar Mühendisliği (Saraybosna) dolmadı ona çok şaşırdım ama muhtemelen sıralamalarda gözüktüğü için seneye 30k kapatır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklı olan devlet üniversitesi uolp soytarılığını bitirir.
Boun hala biraz akıl kırıntısı taşıdığından asla böyle toplara girmiyor girmez de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
UOLP denilen saçmalıkla koç-sabancıyı bir tutmanıza tebessüm ettim, bu okullara dair en ufak bir fikrinizin olmadığını düşünüyorum.
-
AHAHHAHAH uolp denen saçmalıkmış insanlar enayi gibi 35k dolar turkiyedeki bir universiteye bayılmak yerine 2 sene new york'da okuyup hem türkiyeden hem amerikadan diploma almayı seçtiği için saçmalık mı oluyor? Çalışma iznin de oluyor 3 yıl, daha ne isteyeceksin?
NOT: Çok bilmiş ekip gelmeden söyleyeyim world rankingleri baz alamazsınız, onlarda üniversitenin araştırmalarına göre belirleniyor çoğu suny programında doktora veya master yok veya kısıtlı var. Kim nerde ne yapıyor görmek isterseniz buyrun bakın linkedinden kim boşta kalmış kim saçmalıkmış :d
-
"Doktora veya master yok veya kısıtlı var" ifadesi zaten üniversitenin kalibresini az çok belli ediyor. Bu konu ayrıca niye şimdi hortladı anlamadım.
Hesap neredeyse yeni, kayıtlı mesaj sayısı çok az. Kimin yan hesabı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 25 Ağustos 2024; 20:28:12 > -
1.5 senelik hesap neredeyse ne anlatıyon abicim sen? Doktora ve master her okulunda yok çünkü özelleşmiş sunyler var. FIT sunye bağlı mesela dunyanın en iyi moda okulu ama sıralamalarda yok bile cunku ozellesmis bir alanda diğer alandaki sıralamaları kötü master veya doktora sunmuyor. Binghampton gibi üniversitelerin itibari gayet iyi piyasasında tanınıyorlar, linkedinden de görebiliyorsun zaten.
Bide bilge bilge konusuyor ya deli ediyor adamı KOMON YON HESOBO ACOBO
-
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
UOLP denilen saçmalıkla koç-sabancıyı bir tutmanıza tebessüm ettim, bu okullara dair en ufak bir fikrinizin olmadığını düşünüyorum. |
Aklı olan devlet üniversitesi uolp soytarılığını bitirir.
Boun hala biraz akıl kırıntısı taşıdığından asla böyle toplara girmiyor girmez de |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X