Şimdi Ara

UPGRADE VAKTİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE ŞUANDA GTX 660 VAR AMA ARTIK YETERSİZ GELİYOR. HAZIR 11.11 DE GELİYOR BELKİ GÜZEL İNDİRİMLİ BİRŞEYLER BULUP ALABİLİRİM. BÜTCE MAX 3000 LİRA
    SİSTEM ;
    İŞLEMCİ:İ7 4790K
    ANAKART:MAXİMUS VII FORMULA
    BİR KAÇ YIL SONRADA BELKİ SİSTEMİ GÜNCELLERİM AMA EKRAN KARTI O SİSTEMLEDE İDARE ETSİN İSTİYORUM.
    BİRDE DARBOĞAZ OLURMU ACABA.
    KAFAMDA 1080-2060-2070 VAR AMA KARARSIZIM BAŞKA ÖNERİLEREDE AÇIĞIM..

• Oyunlar artık çok çekirdeğe yüklenmeye başladı.

1080 ve üstü 2070 gibi kartlar için yeni nesil 6/12 çekirdekli bir sisteme elinizdeki parçalar eskimeden geçerseniz daha akıcı bir oyun deneyimi elde edersiniz.

Lakin 4790k ilede bu kartları kullanabilirsiniz şimdilik bir sorun olmaz.

Ekran kartı 5700xt yada 2070 alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 31 Ekim 2019; 18:26:22 >
  • 2060 1660ti rx5700 gibi kartlarla kullanabilirsiniz. İ7 4.Nesil daha ölmedi gidip de rtx 2080ti almazsaniz besler
  • Bütçeniz ekran kartı değişikliğine yetiyor. Daha iyisi için anakart işlemci ram değişikliği gerekir, bütçenizi aşar. GTX 1080 yerine daha güncel kartlardan alabilirsiniz.
  • Sistemimden şimdilik memnunum bi sıkıntım yok sadece ekran kartını güncellemek istiyorum.
    5700-2070-2060 oldu seçenekler o zaman bunlardan hangisi iyi olur ?
    sistem komple güncellenincede götürücek bi kart lazım bana :)
  • kelleco2 K kullanıcısına yanıt
    3000 e alıncak tek kart 5700xt hemde ilerde sistem degiştirdiginde üzmez amd kartlar yazılımla nvdia rakibinden daha fazla performans alıyor
  • Sistem imzada her hangi bir sıkıntı yaşamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upgrade mi yeni platform mu?
    geçen yıl açıldı
    Sistem Upgrade ya da Yenileme
    6 yıl önce açıldı
    Sistem upgrade için tavsiye.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.sinerji.gen.tr
    Gigabyte Radeon RX5700 XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kart�
    https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-radeon-rx5700-xt-gaming-oc-8g-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-pmu418839

• Şimdi ona baktımda coil whine var diyenler falan var. gerçekten 5700 de öyle bi sıkıntı varmı? pek bi sıkıntı çıkarmazda yatarkende pc açık olduğu için sessiz bişi lazım bana. hatta kasada hava sirkulasyonu iyi olsun diye 15 kiloluk kocaman kasa aldım 
  • kelleco2 K kullanıcısına yanıt
    Bu sistemin tam hakkı 2060 yada 5700. İleriye dönük olsun derseniz üst modelleri seçmek sizin insiyatifinizde.

Şimdi bilinen bir gerçek var ki AMD kartlar biraz fazla güç tüketimine sahip ve bundan dolayı Nvidia'ya göre biraz daha sıcak çalışan kartlar, ne kadar güç o kadar ısı o kadar soğutma demek soğutma demek fan devri demek ve bu sebepten biraz gürültülü çalışması olasılıklar dahilinde, bilgisayarım yattığım odada PC açık bırakıp yatiyorum derseniz 2060 almanız daha mantıklı.
  • incehesapta geçen cuma 3100 TL'ye RX 5700 XT Nitro+ satıldı. Çok iyi fiyattı. 11.11de veya BF'de benzer fiyata bulunursa düşünmeden alınır. Pulse modeli de bulunursa alınır. Nvidia kartlardan f/p kıyasında çok önde bu 5700 serisi kartlar.

P: RX 5700 XT >= RTX 2070 SUPER

F: RTX 2070 SUPER >= RX 5700 XT + 1500 TL

(:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.