Şimdi Ara

Upload 5mb download 49mb ama ping var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8mb internet varken speedtest.net de ne olursa olsun 0 ping 4 ping falan gösterirdi simdi direk 43 ping geliyor başlıktaki değerlere rağmen lol oynuyorum oyunda 103 ping oluyor alakası var mı bilmiyorum akk %80 sınırını aştıktan sonra bu oldu(hızlar aynı) ilk iki hafta sabit 49 pingle oynuyordum oyunları upload hızıda böyleyken bu ping neden olur arkadaşlar yardım lütfen

• yokmu yardım edecek bi tane profesyonel arkadaşlar
  • Merhaba TTNET'mi kullanıyorsunuz? Mutlaka Müşteri hizmetlerini arattırıp arıza kaydı bırakın onlar santrale bildiricekler santralde hat değerleriniz kontrol edilicek eyer sorun var ise hemen sistemden normal hale getirirler
    Bazen bağlanılan sunucu değişebiliyor buna bağlı olarak PİNG yüksek olabiliyor.
    Eyer herhangi bir sorun yok ise Mutlaka MODEM şifrenizi değiştiriniz modemi fabrika ayarlarına geri getirin.
    Wİ-Fİ şifresini yani. Dışardan gelen kabloda herhangi bir kırılma yamulma oksitlenme varmı ona bakın.
  • Hat değerlerinizi kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celest

Merhaba TTNET'mi kullanıyorsunuz? Mutlaka Müşteri hizmetlerini arattırıp arıza kaydı bırakın onlar santrale bildiricekler santralde hat değerleriniz kontrol edilicek eyer sorun var ise hemen sistemden normal hale getirirler
    Bazen bağlanılan sunucu değişebiliyor buna bağlı olarak PİNG yüksek olabiliyor.
    Eyer herhangi bir sorun yok ise Mutlaka MODEM şifrenizi değiştiriniz modemi fabrika ayarlarına geri getirin.
    Wİ-Fİ şifresini yani. Dışardan gelen kabloda herhangi bir kırılma yamulma oksitlenme varmı ona bakın.

Teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM DOWNLOAD HIZ SORUNU
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.