Şimdi Ara

Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
6
Favori
32.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay demek zam geliyor! Bu zam da "upload hızını arttırdık" adı altında yapılacak! Arkadaşlar da pazarlamasını yapıyor.

Ulan hala anlamıyorsununuz dünyanın hiç bir yerinde halk istedi diye internet hızı artmiyor. Artıyorsa rekabet yenilikçilik vizyon vb nedenlerle artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 25 Mart 2019; 17:22:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kota kalksın dedik ağzımıza s*çtılar şimdi upload kalkarsa ne yaparlar tahmin edemiyorum.
  • İstemezdim, sonra fiyatları sokuşturuyolar.
  • Fiyatlar uçamayacaksa evet

• Aynı soruyu soracaktım. 4 veya 8 mbit upload bana yetiyor. Buluta yüklerken de yetiyor, mail atarken de. Fazla olsa fena mı olur? Güzel olur. Download hızımızı arttırsınlar önce. 60 tlye 48 mbit hiç fena olmazdı mesela.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklıma nedense Nasreddin Hoca ve fil fıkrası geldi. Bizim ülkede yükleme hızını artırmak için kampanya yapsak adamlar indirme hızını düşürür.
  • Upload hızı artmaz ama iki üç hafta sonra zam gelecek bence.. ola ki upload hızı arttı o zaman zam gelmez "okkalı zam" gelir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

Erdem kardeşim çabanı destekliyorum. Hala Didim de misin? Bir kurtulamadın adsl den. Benim çocukluğum Akbükte bulunan kamplarda geçti, üzerinden bunca zaman geçmesine rağmen Didim maalesef aynı.
    Umarım gelecek planlarını yaparken (iş,akademi vb) FTTH bir lokasyona denk gelirsin. Sağlıcakla
    Evet, hala Didim'de yaşıyorum. Buraya Fiber altyapının gelmesi için kimse birşey yapmıyor.
  • Uploada kota gelmesiyle sonuçlanacaktır

• Evde Millenicom 88MBPS / 4MBPS VAE
    Ofiste Türknet 50MBPS / 4MBPS VAE
    Kullanıyorum, ortalama upload ulaşılabilir değerleri 38-44MBPS fakat sınırlandırma yüzünden bulut diye birşey olmuyor.
    Onedrive, Dropbox vb kullanmak pek mümkün değil, en azından Upload hızlarının en az 2-3x artması gerekiyor, neyi bekliyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Uploada kota gelmesiyle sonuçlanacaktır
    Konu sahibi arkadaşın aslında demek istedeği Upload hızının hattın kaldırdığı seviyeye gelmesi, kota zaten Milleni, Netspeed ve Türknet'te yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Belge istiyorum, hakaret ediyorsunuz.

Durumun bu olup olmadığına dair belge gerek. Anektodal kanıt değil, doğru çıkarımlar yapıp doğru sonuçlara varabilmek ve bu sayede çözüme ulaşmak için bilimsel olmak gerekiyor.
    Belge olarak ne istiyorsun? Turkcell Superonline tarafından gönderilmiş rapor mu görmek istiyorsun? Kanıt için seni tatmin edecek belge nedir? Turkcell Superonline'ı aradığımda test için speedtest i kullanmamı istiyorlar. Test sonuçlarını bir önceki yorumumda yazdım. Al sana kanıt. İlla ki benim o sonuçları ss alıp yoruma ekleyerek göndermem mi gerekiyor? Buraya doğrudan verileri yazınca anlayamıyor musun? Yoksa güven problemin mi var? Ne istiyorsun yani? Sana sözleşmemi ve aldığım sözde hizmetin verilerini mi atayım? Hem sen kimsin ki senin için böyle bir şey yapayım? Doğrudan söylenen verileri algılayamayacak durumdaysan bir beynine baktır. Hastalık falan vardır, direk ölürsün falan sevindirme bizi sonra..

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam keşke öyle olsa ama en son ki akk olayında gördük olanları

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Konu sahibi arkadaşın aslında demek istedeği Upload hızının hattın kaldırdığı seviyeye gelmesi, kota zaten Milleni, Netspeed ve Türknet'te yok.

Alıntıları Göster
    Kota zaten şu anda hiçbir iss de yok da bizim bahsettiğimiz o değil, alt yapı yetersiz olduğu için yüksek hızlarda upload hizmet verdikleri anda zar zor ayakta duran internetimizi de kullanamaz hale gelebiliriz, zaten akn sonrası büyük bir darbe yedik, aldığımız hızlar düştü, akn'nin kaldırılmasından da şikayetçi değiliz üstüne alınma forumda geri zekalı çok bunu belirteyim de. Bizim şikayetimiz aknden sonra böyle bir durum yaşadık, ülke her şeyiyle eldekini yemeye o kadar alışmış ki en ufak değişikliğe ayak uyduramayacak durumda ne yazık ki. Zaten yapılan birkaç şeyi de bize lutfedermiş gibi yapıyorlar. Döneminin çok gerisinde olmasına rağmen biz buna sinir oluyoruz. Yoksa kaldırılsın tabi, bir kişi karşı çıkmaz. Her neyse, okuduğunu anlamakta zorlanan pek çok sözde bilgi sahibi birey ile tartışmamızın sebebi de bu yani.

• Aman abicim az salın ya. Türkiye'de internet olması gerektiği gibi miymiş? Allah aşkına Türkiye'de ne olması gerektiği gibi ki internet öyle olsun. Kota için bir çaba verildi sonunda patladı, olan yine kullanıcıya oldu. Boşver sen upload hızlarını falan derslerine bak odanı topla, videoya eskaza tıkladım izledim 15-20sn çok dağınık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

Kota zaten şu anda hiçbir iss de yok da bizim bahsettiğimiz o değil, alt yapı yetersiz olduğu için yüksek hızlarda upload hizmet verdikleri anda zar zor ayakta duran internetimizi de kullanamaz hale gelebiliriz, zaten akn sonrası büyük bir darbe yedik, aldığımız hızlar düştü, akn'nin kaldırılmasından da şikayetçi değiliz üstüne alınma forumda geri zekalı çok bunu belirteyim de. Bizim şikayetimiz aknden sonra böyle bir durum yaşadık, ülke her şeyiyle eldekini yemeye o kadar alışmış ki en ufak değişikliğe ayak uyduramayacak durumda ne yazık ki. Zaten yapılan birkaç şeyi de bize lutfedermiş gibi yapıyorlar. Döneminin çok gerisinde olmasına rağmen biz buna sinir oluyoruz. Yoksa kaldırılsın tabi, bir kişi karşı çıkmaz. Her neyse, okuduğunu anlamakta zorlanan pek çok sözde bilgi sahibi birey ile tartışmamızın sebebi de bu yani.

Alıntıları Göster
    Altyapı yetersizliği şehire göre değişiyor, hocam. Mesela Gebze'de internet kullanıyorum, 150 mbps dl var max, 58 mbps upload hızı var max.

Telekom buradaki altyapıyı komple yeniledi ve böyle oldu. Keza Tuzla'da da durum aynı. Eğer Telekom altyapıyı yenilemiyorsa ya kendi fitneliğinden ya da belediyelerin problem çıkarmasından oluyor.

Bir de ben internet hızı ile alakalı değişim olmadı, Millenicom, Türknet ve Netspeed üçlüsü içinde gidiyorum. O yüzden her hangi bir sıkıntı vs. olmadı.

Kısacası 35 mbps download alıyorsanız, genel olarak 10 mbps upload'u rahat alırsınız.

Upload ile ilgili Telekom'un asıl derdi; burada büyük bir rant var. Azıcık yüksek upload hızlı paketleri kurumsala çok fahiş fiyattan satıyorlar. Upload hızları Türknet'in yaptığı gibi olursa, bu İSS'lerin hoşuna gitmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Valla hocam keşke öyle olsa ama en son ki akk olayında gördük olanları
    Tam olarak ne oldu?

Ben de Millenicom 100 mbps vardı, AKN yoktu. AKN var iken 70 TL veriyordum, şuan aynı veriyorum. Her hangi bir problem vs. olmadı.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Kota geldi bazı operatörlere kablo net gibi

• teorik limitleri paylaşıyorum. burada kalsın.

Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği)

Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği)

imkansızı istemeyin. konuda bahsi geçen screenshottaki kişi vdsl2/vdsl2+ altyapıya sahip. adsl ile 3mbps yi alamazsınız. ki zaten bi network %85 kapasitenin üstünde kullanılmaya çalışıldığında pingler aşırı artar.

halihazırda vdsl2/vdsl2+ altyapıya sahip arkadaşların konusu bu konu. biz fakirleri ilgilendirmiyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.