Arkadaşlar başlıkta gayet açık sorunum.upload hızı yüksek internet baglantılarını konusunda önerilerinizi bekliyorum.LÜTFEN SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPMAYIN
Ev tipi: Superonline Fiber Internet - 5mbit upload (20mbit'lik paket) - 69YTL
Isyeri tipi: Turksat Kablo Internet (UyduNet) - 2mbit - 369YTL TT GSHDSL - 2mbit - 472YTL TT Fiber Internet (Metro Ethernet) - 5mbit - 1165YTL
Aslında torrent kullanlar için mantıklı ama ben'de hiç görmedim arkadaş vermiş bi inceliyeceğim
benim evimde 100mbit var yine etmiyor yurtdışından 4 tane 1gbit server kiralayacagim
valla en güzeli superonline fiber gibi gözüküyor @Emre A. arkadaşım 100mb download heralde bana upload lazım.bu 1 gbit server derken onun fiyatları ne kadar?
rapid vs torrent ratio dengelemek için arıyosan
vps al çoğu kişi öyle yapıyo uploadcılar vs server kiralıyolar 100mbit download / 100mbit upload hızları var saniyede 12mb upload
bende superonline fiber var ama yetmiyor gerçekten adamlar çünkü yurtdışında 1gbit kullanıyorlar downloadla upload anında oluyor 150-400$ arası olması lazım şu 1.5 ay sonra Allah'ın izniyle 4 tane alacagim 1gbit.
vps'lerinde trafik sorunu var gibi gözüküyor biraz araştırdımda. @Emre A. arkadaşım tam olarak nasıl alacaksın yönlendirebilecegin bi site,kaynak filan var mı?
8 mbps / 2 mbps 4 gb download kotalı 29 tl ttnette .. diye biliyorum yani upload içinde bence iyi 200 kb upload yaparsın
alacagim zaman tam anlamiyla arastiririm diye dusundum dostum. tayvanda bir kaç arkadaşım al diye tutturmuşlardı da üzerinde pek durmamıştım. guzel bi arastirma yaptigimda size mesaj atacagim birliktede alabiliriz
peki mesajınızı bekleyecegim. @ölene dek nicki arkadaşın cevabına gelince yukarıdaki mesajları okumadın galiba dostum.5mb upload var onu az görüyoruz sen bize 2mbit den bahsediyosun ayrına o 2mbit upload'ın tam 2mbit gelmiyecegini bildigini umuyorum
msnden görüşelim isterseniz eğer benimle satın almak isterseniz şimdi alalım bir tane. msn adresimi pm atıyorum size.
vps nedir? nette araştırdım ama inanın hiç bir şey anlamadım. Şunu benim anlayacağım şekilde bi anlatsanız.
Amac P2P ratio ise aradiginiz sey bir Seedbox kiralamak. Yani yurtdisinda yuksek upload hizina sahip bir araci server. P2P'e o server giriyor, siz ondan cekiyorsunuz. Ek getirisi guvenlik. P2P transfer sizden 1 adim uzakta gerceklesiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: DHArcadia
Ev tipi: Superonline Fiber Internet - 5mbit upload (20mbit'lik paket) - 69YTL
Isyeri tipi: Turksat Kablo Internet (UyduNet) - 2mbit - 369YTL TT GSHDSL - 2mbit - 472YTL TT Fiber Internet (Metro Ethernet) - 5mbit - 1165YTL
Oha 2 Mbit ve 5 Mbit'in fiyatlara bak
vps kullanıyorum aylık 35 tl kiraladım
nec arkadaşım bu hizmeti nereden ve hangi şartlarda aldığını paylaşırmısın bizimle
quote:
Orijinalden alıntı: arcadium
nec arkadaşım bu hizmeti nereden ve hangi şartlarda aldığını paylaşırmısın bizimle