Şimdi Ara

Upload hızını acil arttırmam lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün içinde upload hızını artırmam lazım arkadaşlar şuan çok yavaş. nasıl yapabilirim?

şuanda 0.024 0.4 yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekans -- 3 Kasım 2009; 17:38:23 >

• idare eder benm 80KBPS
  • Bu nasıl bir değer anlayamadım; "0.024 0.4 "

Upload(gönderme) hızı kullandığınız adsl tarifesine bağlıdır. Yani ben şu an arttırmak istiyorum deyip arttırmak kolay değil. Tarife değiştirmeniz gerekir ki buda ek ücret demektir.
    1Mbit: 25Kbps
    2Mbit: 50Kbps
    4Mbit: 80Kbps
    8Mbit: 80Kbps

Ortalama hızlar bunlar.
  • yani şuanki ratio oranım 0.024 bunu 0.4'e çıkarmam lazım. Ayrıca internet hızım 8mbit 700 küsürle indiriyorum ama mesela dosyalar duruyor bittorentte ama upload etmiyor ya da 5 dosya var sadece birini (oda 20kbit/sn) hızla upload ediyor
  • Ratio çok düşük. Bu durumda kısa süre içerisinde yükseltmezseniz siteden sınırsız uzaklaştırılırsınız. Sanıyorum bunun farkındasınız.

Upload olayına gelirsek, her dosya sürekli upload olacak diye bir şey yok. İndirdiğiniz dosyayı sizin gibi birçok kişi indirmiş olup... fazlasıyla göndermiş olabilir. Ve dolayısıyla ratio su yüksek sunumlar upload a ihtiyaç duymaz; indiren olmadıkça.

Kısacası başka torrentleri seed etmeye çalışın. Hızınızın sürekli tam olması için port açın.(gerekli bilgiler için araştırmanızda fayda var) Bunun dışında ratio düzeltebilmeniz için X2 ALTIN torrentleri indirmenizi ve göndermenizi öneririm. X2 ALTIN torrentler indirirken "download sayacına eklenmez", yapılan gönderme "upload oranına 2 katı yansır". Bu da ratio yükseltmek için çok iyi bir şey...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.