Anladım hocam👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Upload hızları artarmı? (2. sayfa)
-
-
Yeni sistemlerde böyleyse iyi o zaman, en azından arıza durumlarında eldeki farklı cihazlar ile günü kurtarabilirler.
-
Artmaz aradım sordum sadece izmir'e özel diyor vdsl yazmışlar ama saçmalamışlar :) çanaktan internet yaz kardeşim oraya yalan dolan içerik girme sayfana
-
bugün gördüğüm bir 100/50 hızı daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 16 Kasım 2024; 18:49:44 > -
O zaman VAE kelimesini çıkarsınlar
insanı yanıltıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum dediğine
-
Senin Hat Fiber olduğu için o değeri alman normal VDSL'de 20 üzeri gösteremez TT izin vermez.
-
benim deneyimlediğim hız değil bu, facebook'ta gördüm
-
-
Olması gereken buymuş da böyle upload çoğu kişide yok hele Ping ms sonraki 5 ve 3 en doğrusu bu kiminse seçilmiş kişi galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Kasım 2024; 1:2:1 > -
-
TT eğer VDSL'de 100/50 veriyorsa yarın geçiş yapacağım. SOL'de hala 8 alıyorum.
-
Bugüne kadar gördüklerimin hepsi FTTH. VDSL'de zannetmiyorum, belki upload 50 üstü kaldırıyorsa denenebilir
-
TT tarafında hiç görüldü mü 50 mbps upload? Gördüğüm kadarıyla bunların hepsi TT altyapısı kullanan firmalar. Acaba 1000 mbps için ne tanımlıyorlar.
-
Abone olduğumdan beri 50-55
-
Hangi paketi kullanıyorsunuz?
-
1gbps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 25 Kasım 2024; 10:39:34 > -
İşte TT altyapısı 100 paketlerinde 50 upload gördüğümden beri bu konuyu açtım
Superonline altyapısı 500 kullanan birini de gördüm, 150 upload alıyor
Wi-Fi'den dolayı düşük çıkmış burda ama 150'ye kadar çıktığını söyledi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 25 Kasım 2024; 11:2:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bilgileri nereden gördünüz acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de aşağıdaki gibi çıkıyor. Bizi de arttıracaklar mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X