O zaman tahmini 100/50 200/100 500/150 1000/200 gibi bir ayarlama olacak sanırım. |
Upload hızları artarmı? (3. sayfa)
-
-
ümidim herşeyin yarısı kadar upload'da ama böyle olursa yine şükredelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 25 Kasım 2024; 11:28:41 > -
TT altyapısında 1000mbps kullanan birilerini bulmak lazım :)
-
-
Telekom tarafinda henuz goremedik upload artisini. Bekliyoruz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artar ama bunlar artırmaz. Yani teknolojinin imkan sağladığı gibi simetrik falan olmaz. Çünkü sineğin yağından para kazanacaklar ki 855 pozisyondan mis gibi maaşlı pozisyonlar sürekli beslesin. Sana bana hakkımız olanı verirlerse olmaz.
Belki gelecekte.
-
Benim upload senin uploadını döver
-
Türk telekom saha elemanı attı, o döndem upload hız artışı olduğunda benim upload hızım artmamıştı ve normalde hızımın arttığını göstermek için ekran görüntüsü atmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben TT 500 mbps kullanıyorum. Upload değerim genelde 44-48 aralığında çıkıyor. @ru.celebi
-
Bir değişiklik yok o zaman henüz. Olması gerektiği gibi.
-
@Batuhan445 Upload'ı yüksek çıkan abonelerin ONT cihazı acaba Huawei'mi yoksa Nokia'mı? Ya da fark etmiyor mu?
-
O kadar detaylı bilmiyorum. 100/50 kullanan birkaç kişi görünce sorayım dedim
Yavaştan artıyor mu ne
-
-
-
Biz neden alamıyoruz aynı ücreti ödeyip daha az hız alıyoruz. Benim 112 down - 23 up en fazla.
Onlar millet vekili çocuğu olabilir
-
Evet haklısın😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 13 Aralık 2024; 18:26:1 >
-
👍👍👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X