Upload hızları artarmı? (4. sayfa)

-
-
kimin bu test sonuçları
-
Facebook’ta görüp paylaşıyorum, yenileri gelince unutmazsam eklemeye devam ederim
bazılarının 50 upload’ın olduğundan haberi bile yok. Konuştuğumda bir kişi 2 yıldır böyle diyor, başka biri şaşırıyor vs. Geri kalanı “hız iyimi”, download düşük çıkınca gönderi atıyor vs. öyle gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Zaten denize gitmeyen yazlık alır anca 1 hafta kalır döner ama her yıl 1 ay denize gidene Allah yazlık almak nasip etmez bu da buna benzemiş kullanmıyorlar ve bilmiyorlar ama vermişler
-
24 mbps için şu an yarısını 12 mbps olarak veriyorlar zaten hocam misal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100 e 22 ama yarısı bile değil
-
Bu devirde simetrik olmaması bile rezillik hocam, yarısı olmasını geçtim çoktan. Yani VDSL'de zor ama FTTH'de olması mümkün ve elzem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Aralık 2024; 2:13:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi ben ADSL de yıllardır 062 veya 075 upload lara alışmıştım da 22 23 fazla koymuyor bana ama fibere geçince 45 50 olur diyordum ama yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Aralık 2024; 2:39:2 > -
Her şeye Fiber-über-züper-ultra demekten önce vazgeçmeleri gerek. Fiyatlandırmada da FTTB - FTTH bağlantı şeklinde ayırmaları gerek. Ben mesela 100mbps e kadar fiber bağlattığımda FTTB ile max 93mbps download, 15mbps upload alıyorum ama şanslı FTTH'cılar 100 mbps den fazla download 20 küsürden fazla upload alıyor. Ama iş para almaya gelince faturada her iki müşteri de aynı parayı ödüyor. Yukarıda daha da şanslıların 50 mbps upload aldıklarını görebiliyoruz.
FTTB zaten külliyen fiber aldatmacasından başka bir şey değil; zamanında apartmana getirip 2,5gbps çıkışlı ericsson t-720g gpon mdu kurmuşlar ama çıkış switchlerini 100mbps'e ayarlayıp öyle bırakmışlar. 12 daire var yarısı internet bağlatmamış diğer kalan 6 daire 2488mbps downstream 1244mbps upstream kapasiteli cihazdan %25 verimle max 100 mbpslik bağlantı alıyor. Yani herkes bağlatsa bile daire başına cihazda 200 down - 100 up verebilecek kapasite var ama atıl durumda bekliyor öylece.
-
-
Üstteki resimlerde png sanırım
hat vodafon bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Aralık 2024; 1:53:32 > -
Oda bir şey mi ben 2 ay öncesine kadar 13 dow 075 up alıp yıllar boyu 100 Mbps alanla aynı parayı ödedim
-
-
-
-
-
2025 yılına geldik hala bi gelişme umut yok telekominikasyon sektörü baştan aşağı yenilenmeli ve vizyon sahibi olmalı.
-
-
ben 1000 mbps türk telekom kullanıyorum upload hala 50. Adamlar aynı altyapıda 100/100 bahsediyor. Nasıl oluyor bu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X