Şimdi Ara

upload sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    512 sınırsız kablonet kullanıyorum
    son 1 aydır download hızım normal, upload hızım 128 kb olması gerekirken 20 kb lerde
    modem ayarlarında değerler de şu şekilde -- Upstream RF Signal Level 45.0 dBmV -- Downstream RF Signal Level 4.0 dBmVhttp://www.speedtest.net/result/843344091.png
    lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onask -- 11 Haziran 2010; 12:03:19 >

• http://62.248.80.10/

Linkden sinyal durumunu kontrol edebilirmisiniz.
  • Değerler normal, sorunsuz modem diyor.

Hız testinde sadece İzmir server indadüşük upload çıkıyor, diğerlerinde normal seviyede gösteriyor, sorun bendemi yoksa serverdemi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onask

Değerler normal , sorunsuz modem diyor.

Hız testinde sadece İzmir server indadüşük upload çıkıyor, diğerlerinde normal seviyede gösteriyor, sorun bendemi yoksa serverdemi

İzmir sunucusu sıkıntılı.
  • ben istanbuldayım speedtest yapıyorum hem ping hemde upload değerleri çok düşük hatta upload ölçmüyor hata veriyor. 3 aydır kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum. upload değeri ve ping düşünce netede giremiyorum. rezil bir durum. hayatımda böyle bir rezilliği süper online aktlerinde bile yaşamadım ben. uydu net süper online paketlerine rahmet okuttu artık.
  • Upload yarıda kesiliyor.!!!!

benim upload hızında bir sorunum yok, (herhangi bir upload sitesine 20-30 mb a kadar sorunsuz yükleme(upload) yapabiliyorum) ama 60 mb (sınır 100 - 200 mb olmasına rağmen) lık bir dosya upload etmeye çalıştığımda yükleme yarıda kesiliyor ve sunucu ile bağlantı kesiliyor. bunun neden olabileceği hakkında bir fikriniz varmı acaba?

dns ayarlarını denedim olmadı.!
    flash'ı güncelledim (upload kısmının flash tabanlı olabileceğini düşündüğüm için) olmadı.!
    ie - firefox - chrome explorer ile uploadlar yine aynı hepsinde yarıda kesiliyor, yani olmadı.!
    upload sitelerinin kendi programları ile upload etmeye çalıştım olmadı.!
    yukarıda yazdıklarım doğrultusunda bildiğim ne varsa denedim olmadı.!

8 mbit sınırsız (Smile Adsl) abonesiyim ve upload hızı 82 kb/sn.,
    işletim sistemi Windows 7 professional

sorunun sebebini ve/ya çözümünü bilen arkadaşlar vardır umarım. yardımlarınızı bekliyorum.!

• arkadaşım bende aynı sıkıntıyı çekiyorum arkadaşın bi düğün videosu var onu koymak istedim vimeo,dailymotion,blip.tv gibi sitelerin hepsinde 30mb sonrasında bağlantı kopuyor, smile adsl'i aradım ilk başta problem yok dediler ben itiraz ettim tabi bu dedim bana özel bişey deil herkeste aynı sorun var birazda sert çıkıştım telefonla size döncez dediler,bide çok rahat bi konuşma tarzları var insanın sinirlenmemesi elde değil, bi gelişme olursa lütfen burdan haber verin, acaba dns ayarı filan mı deiştirmek lazım ne lazımdır anlamadım ki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM DOWNLOAD HIZ SORUNU
    geçen yıl açıldı
    superbox upload sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Upload Hızı ile İlgili Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.