Şimdi Ara

Upload sorunum var. Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İyi bayramlar...

Aşağıdaki resimde Vodafone VDSL paketimin hız testi sonucunda uploadım maalesef 2.6 civarı geliyor.
    Ancak bana en az 5 mb lazım.
    Bu durumda VDSL için alabileceğim en iyi upload paketi hakkında bilgisi olan var mı?

veya 2 katlı müstakil ev için fiber çektirmek istesem bunun bir yolu var mı?
    Teşekkür ederim.

• öncelikle vdslde 4 mbps üstü alman mümkün değil fiberde gelmez zaten
    eklemeyi unuttum vdsl 4mbps upload için 50-75-100lük paketlere geçmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiqReGo -- 6 Haziran 2019; 17:26:57 >
  • TiqReGo kullanıcısına yanıt
    VDSL de 4 mbps üstü mümkün değil nedir? Turknet yapa ile 50mbps a kadar upload mümkün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dediğin doğru ama türknet yapada kaç kullanıcısına vdsl hizmet verebiliyor ki veya kaç santralde kendi altyapısı var yapa olayı bence sadece reklam amaçlı yapılan bir iş
  • TiqReGo kullanıcısına yanıt
    Hocam hali hazırda 75/35 YAPA kullanıcısıyım. YAPA santralleri düşündüğünüz kadar küçük değil ve hızla büyümeye devam ediyor. Kullanılan DSLAM cihazları emin olun TT cihazlarından katbekat iyi. Reklam amaçlı bir proje değil yani demek istediğim.

• 2katli mustakil evecekmezler maalesef. Paket artiracaksin 4 olur ust paketlerde vodafone mhsor bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk Telekom FTTH sistemleri ve fiber dönüşüm yapılıyor yani yapa zaman ile ölecektir.

fiber dönüşüm nedir bölge deki bakır kablolarını satılmasıdır
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    İstediği kadar satılsın, Turknet boş kalmaz. Şu an Turknet kendi fiber altyapısı ile 10-12 adet siteye hizmet vermektedir.

Dönüşüm muhabbetine gelirsek, dolar bu durumda iken pek mümkün değil bu aralar.

• fiber çalışmaları devam ediyor gine 1 yıl sonra 5G geliyor yapa boş iş artık

Superbox

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Tamam siz superboxa 279, 100/100 simetrik pakete 20.000, 100/4 fiber pakete 150 lira verin.

75.99 vererek 35MBps Upload alıyorum hocam neyin tartışmasını yapıyorsunuz?

• yapa her yerde olsa bile santral uzak yerler fazla yapa binlerce adsl port var çoğu ilde yapa yok
  • Ben de turknet yapadaydım 85/32 down/up kullanıyordum (download 10mbps’i gecmedi hicbir zaman iptal ettik ama neyse o baska bir konu)

takır takır sabit ve stabil 32mbps upload veriyorlardı bana. 1080p 60fps 8K bitrate yayın acıyordum. Boyle upload hızlarına binlerce lira verenler var yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.