Şimdi Ara

## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.547
Cevap
110
Favori
744.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • voltaj dalgalanmalrı yuzunde xbox ile lcd tv mi korumak istiyorum sizce apcnin BE550 modeli yeterli olurmu

yada iyimidir yoksa powercolor powersonic yada tuncmatik falan mı alsam hic anlamıyorumda bu ilserden ama xbox a cok zararlı voltaj problemleri

tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

voltaj dalgalanmalrı yuzunde xbox ile lcd tv mi korumak istiyorum sizce apcnin BE550 modeli yeterli olurmu

yada iyimidir yoksa powercolor powersonic yada tuncmatik falan mı alsam hic anlamıyorumda bu ilserden ama xbox a cok zararlı voltaj problemleri

tesekkurler

Amaç voltaj dalgalanmalarından korumak ise regülatör işini görür (hem ups lere göre regülatörler daha iyi regüle eder)

[sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29673

birde 500 VA

http://www.dijitalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=REGULINE-500VA

• eyvallah
  • bende ups almak istiyorum sistemim imzamda yazıyor ayrıca amfi 220watt çekiyo tv ve dvd de açık olabilir onlarıda saglıklı kapata bilmem için ikisi yaklasık 20watt çekiyor subwooferlarda var tabi onlarda 50watt kadarda onlar çeker ben 2000valıklardan düşündüm ama bu yetermi ayrıca inceleye bildigim kadarıyla 2000va lıklar arasındada fark var markada belirtirseniz sevinirim elektrik kesintisi çok oluyor ve sistem reset atıyor bunu önlemek istiyorum ayrıca elektrik kesildiginde amfi tv ve digerlerini hemen kapatıcagım sadece pc açık kalacak en az pc ye 30 dk falan gitsin diye düşünüyorum dvd ye kendi filmlerimi yazdırıyorum mesela bu biraz uzun sürüyor onun için 30 dk diye düşündüm daha uzun süre giden bir ups de olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektronik__manyak

bende ups almak istiyorum sistemim imzamda yazıyor ayrıca amfi 220watt çekiyo tv ve dvd de açık olabilir onlarıda saglıklı kapata bilmem için ikisi yaklasık 20watt çekiyor subwooferlarda var tabi onlarda 50watt kadarda onlar çeker ben 2000valıklardan düşündüm ama bu yetermi ayrıca inceleye bildigim kadarıyla 2000va lıklar arasındada fark var markada belirtirseniz sevinirim elektrik kesintisi çok oluyor ve sistem reset atıyor bunu önlemek istiyorum ayrıca elektrik kesildiginde amfi tv ve digerlerini hemen kapatıcagım sadece pc açık kalacak en az pc ye 30 dk falan gitsin diye düşünüyorum dvd ye kendi filmlerimi yazdırıyorum mesela bu biraz uzun sürüyor onun için 30 dk diye düşündüm daha uzun süre giden bir ups de olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

bütçe ?

• 200 ytl civarı diye düşündüm 250 yede çıkabilir tabi
  • bu olabilir @engintunbel arkadaşla temas kur o 1500 VA modelini aldı

INFORM GUARD-LCD 2000AP KGK (AVR/RS232) 7-20dk
    http://www.sanalmarketim.com/urun/99b4a3576c945be42efc4e41f0e9fc03/?liste&ref=%2Csxbiu%3A126%2Csxbia%3A151%2Csxfi%3A100-249&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

POWERCOM a güvenme sıkıntı yaşayanlar var tunçmatik olabilir

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=36&productid=bd90211 buda bütçeyi aştı

APC derim ama fiyatları çok uçuk, ama kaliteli sorun yaşamazsın

• tunçmatik daha iyi gibi hem yazılım usb üzerinden rs232 den receverlara yazılım attıgım için onu kullanamazdım usb li alsam daha iyi artık evdekileri ikna etmeme bakar 200 dedik oldu 360 taksitle olunca pek birşey anlaşılmaya bilinir ama bide şey düşündüm dışarıdan ayrıyetten akü ekleye bildigin modellerde var sanırım 2000va da benim sisteme tam yetermi bir sorum çıkarır mı onuda bilmiyorum her ne kadar kapatıcakta olsam en az 1 dk için baya bir yüksek güç çekecek ve normal çalışırken yani elektrik varkende sistem tamamen çalışırken üzerinden geçirecegi akım yeterli olurmu? çünkü bunun ben direk girişini odamdaki prizlere baglıcam elektrik devamlı bunun üzerinden geçecek
  • 2000 VA yani ortalama 1285 wattı geçmedikten sonra istediğin süre ile herşeyi bağlarsın

ups bağlıyacağın cihazlar aynı anda tam yük çekerse 2000 VA kaldırmaz yani ses sisteminine yüklenir aynı anda tv açıp beraberinde pc de bir oyun açar üstünede birde DVD Player i açarsan ups çalıştıramaz. Hepsini birden yüklenmemeye bak

istersen INFORM GUARD-LCD 2000AP KGK (AVR/RS232) 7-20dk kullanabilirsin şöyle olur bir tane usb&serial çevirici al o sorunda ortadan kalkar

usb&serial çeviricilerin bazen sorun yarattığını duydum

şu üründen bulursan daha garanti olur

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23366

• elektronik_manyak ın imzası
    quote:

ASUS 400W PSP KASA ASUS P5LD2SE ANAKART CORE2DUO 1.8 ISLEMCI 4*1GB KINGSTON RAM 320*2 WD HDD ASUS EAX1650 512-HP-1024MB EKRANKARTI AVERTV A700 DVB-S ASUS 1814BLTDVDRW LG DVDRW PHILIPS 20'' LCD MONİTÖR SONY STRDG500 EV AMFİSİ 600W 8'' LCD TV VESTEL DVD PLAYER ARTİES RT 205+WUS300 2*50W SUBWOOFER

ileride imza değişir de bu insanlar neye göre tavsiye etmişler diye merak eden olursa diye yazmak istedim

millet imzasına göre forumda konu açıyor, zaman geliyor geçiyor imza değişiyor ama konu daki mesajlar sabit kalıyor. daha sonra konuyu bulan birisi konudan bir anlam çıkaramıyor veya çıkarsa bile yanlış anlamlar oluyor. topiğe bakarsanız yaklaşık iki senedir ilk sayfada gezen bir topic olduğunu görürsünüz. bu konuda biraz daha ilgili olmanızı rica ediyorum.

• quote:

200 ytl civarı diye düşündüm 250 yede çıkabilir tabi

300 ytl ye APC 800 va var işini görür sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

quote:

300 ytl ye apc800 va alırım ama 2 dk sonra benim sistemi kaldırmaz ve dumanların çıktıgını görürüm sanırım yanılmıyorsam 800va nın verecefi max güç kaç watt ki
    ayrıca rs232 usb çeviriciyede gelinecek olursa bazı kablolu olanlarda saglam çalışıyor yanlız comport seçerken düzgün ayarlamak gerekiyor programlar bazen saadece ilk 4 comportu görebiliyor buna göre ayarlarsam olabilir zaten bitane usb to rs232 com kablosu alıcam başka birşeylerde denicem tavsiyeler için yeniden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronik__manyak -- 8 Mart 2008; 12:35:08 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

quote:

300 ytl ye apc800 va alırım ama 2 dk sonra benim sistemi kaldırmaz ve dumanların çıktıgını görürüm sanırım yanılmıyorsam 800va nın verecefi max güç kaç watt ki
    ayrıca rs232 usb çeviriciyede gelinecek olursa bazı kablolu olanlarda saglam çalışıyor yanlız comport seçerken düzgün ayarlamak gerekiyor programlar bazen saadece ilk 4 comportu görebiliyor buna göre ayarlarsam olabilir zaten bitane usb to rs232 com kablosu alıcam başka birşeylerde denicem tavsiyeler için yeniden teşekkür ederim

800VA 514 watt eder sadece pc bağlarsın

• ben sadece pc yi baglamak istemiyorum tüm sistemi baglıcam ayrıca voltaj yükseldigi zaman veye alçaldıgı zaman akımı sabitledigi için önemli voltajlar bazen yüksek geliyor ozaman cihazlarımın yanma riski var ben onları korumak istiyorum
  • Core2duo E6750, 2x 1 gb ddr2 800 mhz ram, 8800GT ekran kartı, 22" LCD monitör, biri 80gblık diğeri 250gb 2 tane sabit disk, 530 watt güç kaynağı. Sizce nasıl bi ups almalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vargath

Core2duo E6750, 2x 1 gb ddr2 800 mhz ram, 8800GT ekran kartı, 22" LCD monitör, biri 80gblık diğeri 250gb 2 tane sabit disk, 530 watt güç kaynağı. Sizce nasıl bi ups almalıyım?

ortalama 650-700 watt lık bir ups yeterli ama bütçe kısıtlımı bilmiyorum onun için

APC BR1100CI BACK-UPS RS 1100VA 230V

http://www.sanalmarketim.com/urun/15cda0ed1cdba11b2b1fa53712da5d22/?liste&ref=%2Csxbiu%3A126%2Csxbia%3A151&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=

INFORM GUARD-LCD 1000AP KGK (AVR/RS232) 7-20dk

http://www.sanalmarketim.com/urun/5d07c54a15bfbb03e6e424a8bb5768ea/?liste&ref=%2Csxbiu%3A126%2Csxbia%3A151&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=

NOVA 1100 AVR UPS

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=15745

Bütçe kısılı değilse APC al rahatına bak

• Arkadaşlar ben bi okulda bilgisayar öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Bulunduğum yerde hem düzensiz ve düşük voltaj hemde sürekli elektrik kesintisi olmaktadır o yüzden 5 tane bilgisayarın güç kaynağı yandı ve artık UPS alıp bu sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Lab ta 20 civarı bilgisayar var Tunçmatik markasının 10 kva lık bi modelini buldum bu model nasıldır sizce? yada başka önerebileceğiniz bi marka varmıdır max. verebileceğimiz ücret 2,500 ytldir. yardımcı olursanız sevinirim. Elektrik kesildiğinde lab taki bilgisayarları 20 - 30 dk civarı açık tutması gerekmektedir. Bilgisayarların özelliklerine gelince öğretmen bilgisayarı çift çekirdek işlemcili özelliği yüksek olan bir bilgisayardır, öğrenci bilgisayarları ise celeron işlemcidir ama düşük model değil orta düzeyde bilgisayarlardır hepsi 1 sene önce geldi. Monitörler ise LCD olup 17 " tir. Ayrıca şunuda belirteyim lab ta iki tane Regülatör bulunmaktadır UPS i bunlardan birine bağlıycam. Bağlantı konusunda da bilgilendirirseniz sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum..

TUNÇMATİK NEWTECH 10 kVA LCD MONOFAZE / MONOFAZE 7/20Dk. UPS(25PC)
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=36&productid=bd700953

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sa!LoR -- 12 Mart 2008; 19:37:15 >

• arkadaşlar sistemime ups almak istiyorum diye daha önce yazmıştım tunç matik in digiteck 2500va sını buldum nasıl sizce iyimi iyi iş görür mü? fiyatı nasıl iyi mi? hepsi burada.com tunçmatik
  • bu arada sistemim imzanda yazıyor
    quote:

arkadaşlar sistemime ups almak istiyorum diye daha önce yazmıştım tunç matik in digiteck 2500va sını buldum nasıl sizce iyimi iyi iş görür mü? fiyatı nasıl iyi mi? hepsi burada.com tunçmatik

quote:

ASUS 400W PSP KASA ASUS P5LD2SE ANAKART CORE2DUO 1.8 ISLEMCI 4*1GB KINGSTON RAM 320*2 WD HDD ASUS EAX1650 512-HP-1024MB EKRANKARTI AVERTV A700 DVB-S ASUS 1814BLTDVDRW LG DVDRW PHILIPS 20'' LCD MONİTÖR SONY STRDG500 EV AMFİSİ 600W 8'' LCD TV VESTEL DVD PLAYER ARTİES RT 205+WUS300 2*50W SUBWOOFER

• bu ups ile tüm sistem ayakta olacak elektrik kesildikten hemen sonra pc hariç digerlerini kapatıcagım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.