Şimdi Ara

## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.547
Cevap
110
Favori
744.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pc: özellikleri olmayan sadece p3 gibi 256 ram 64 ekran tv aut 40 gb hdd başka bişi yok cd rom bile yok (titreşimden ötürü)
    filmleri içine kopyalayıp izlemek istiyorum
  • Hımm, o zaman uzun süre çalıştırır fakat, aküyü marş basamayacak kadar boşaltmayın

3 saat uzun bir süre
  • arkadaşlar bu pc lerin ne kadar elektirik çektiğini gösteren program varmı varsa adı nedirr
  • Konu ile alakası yok ama yanlayim

Pensampermetre

[sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]

denilen ölçü aletleri var psunun kablosunu pensenin arasından geçrdiğinizde oanda geçen akımı amper cinsinden verir

ve gerilimXakım= watt bulursunuz

http://www.cihazpazari.com/urun_detay.asp?UrunId=796&Kat=5&AltKat=18

watt metreler var fakat pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 29 Ağustos 2008; 2:50:40 >

• arkadaşlar bnt-600 powercom güç kaynağın var güç kaynağı devrede iken elektirikler kesiliyor bilgisayar elektirik kesildiği anda kapanıyor
    1 dk bile açık tutmuyor güç kaynağı
    sistem ağır gelir diye sadece yazıcıda denedim gene açık tutmadı acaba yanlış bağlama olayı olabilir mi yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: EYUPBABAOVSKI

arkadaşlar bnt-600 powercom güç kaynağın var güç kaynağı devrede iken elektirikler kesiliyor bilgisayar elektirik kesildiği anda kapanıyor
    sistem ağır gelir diye sadece yazıcıda denedim gene açık tutmadı acaba yanlış bağlama olayı olabilir mi yardım ederseniz sevinirim

hocam yüksek ihitimalle ups in aküsü bozulmuştur, değişmesi gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: EYUPBABAOVSKI

arkadaşlar bnt-600 powercom güç kaynağın var güç kaynağı devrede iken elektirikler kesiliyor bilgisayar elektirik kesildiği anda kapanıyor

atnı durum bende de var
    3000 lik ups imi fazla cihaz bağladığım için aküleri mortladı
    bilgisayarı açık tutmayı bırak ups e hiç bişey bağlı değilken bile öndeki power düğmesine 1 saniye basıp bırakınca kendini 5 saniye elektrik kesilmiş gibi test etmesi gerekirken gücü kalmadığı için anında kapanıyor...
  • Son iki haftadır elektriklerle ilgili bir sorunum var. Elektrik sadece 1 saniye gidip geliyor ve pc restart atıyor, o anda indirdiğim şeyler de silinip gidiyor. Bu durum canımı sıkmaya başladı. Sadece bu durum için kullanabileceğim en fazla 70-80 ytl lik ne önerebilirsiniz? Sistemim; 350 watt psu, 15 inch monitör, ses sistemleri var ama onlar önemli değil.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23546

bu üstteki yada tunçmatiğin 1-2 modeli olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Son iki haftadır elektriklerle ilgili bir sorunum var. Elektrik sadece 1 saniye gidip geliyor ve pc restart atıyor, o anda indirdiğim şeyler de silinip gidiyor. Bu durum canımı sıkmaya başladı. Sadece bu durum için kullanabileceğim en fazla 70-80 ytl lik ne önerebilirsiniz? Sistemim; 350 watt psu, 15 inch monitör, ses sistemleri var ama onlar önemli değil.

http://www.sanalmarketim.com/urun/694b3db50239ec42f10395758006fbe9/INFORM-GUARD-LCD-650-KGK--(AVR/RS232)-7-20dk

indirimli olan siteler ve mazalar var

• Arkadaşlar basit bir soru soracağım;
    Bende standart bir UPS var yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve işimi görüyor, Pc nin kabloları kısa olduğundan masanın altında tutmak zorundayım bu UPS'i. Sorum ise şu; gündüz pc i açarken UPS i açıyorum ve gecede kaparken kapatıyorum UPSi fakat dediğim gibi kedi gibi masaların altında hergun dolaşmaktan gına geldi, acaba kapatmalımıyım ? Kapatılmasa ne olur ya da kapatmak gerekir mi her kullanımdan sonra?
  • ben hiç kapatmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rogen

Arkadaşlar basit bir soru soracağım;
    Bende standart bir UPS var yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve işimi görüyor, Pc nin kabloları kısa olduğundan masanın altında tutmak zorundayım bu UPS'i. Sorum ise şu; gündüz pc i açarken UPS i açıyorum ve gecede kaparken kapatıyorum UPSi fakat dediğim gibi kedi gibi masaların altında hergun dolaşmaktan gına geldi, acaba kapatmalımıyım ? Kapatılmasa ne olur ya da kapatmak gerekir mi her kullanımdan sonra?

hocam 7/24 açık tutabilirsiniz, tatil vb bebeplarden dolayı evden uzun süreli ayrılmadığınız sürece
  • Sanırım Dexter 650VA almaya karar verdim;
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=36&productid=bd93170

Eğer alırsam, burada kısa bir inceleme yaparım.
  • arkadaşlar powercom imd-625 digital ups te yüzde 40 lık bir yükleme normal midir . bu değerden düşük mü tutulmalı yoksa değer iyi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankys

arkadaşlar powercom imd-625 digital ups te yüzde 40 lık bir yükleme normal midir . bu değerden düşük mü tutulmalı yoksa değer iyi mi

Çok fazla o değere güvenmeyin hocam, yanlış olma ihtimali yüksek
  • topik mükemmel olmuş her türlü sorunun cevabı var @krm-iks hocam linki sizin imzadan aldım pm de de sormuştunuz orada anlattım burada sorumu sorayım yayınlanmış olsun
    ben aküsü ölmüş eski ups mi 12dc > 220ac olarak kullanmak istiyorum, ups nin aküsünü çıkarıp araba aküsü taktım fakat şöyle bir problem var bu cihazlar bilgisayar kullanımı için tasarlanmış olduğu için belli bir değerin altında akım çektiğimizde sanki elektrik gitmiş de bilgisayarımızı kapatmışız gibi kendini standby a alıyor ve mesela ben telefonumu şarj etmek için az akım çeken şarj aletimi bağladığımda bu akım değeri düşük olduğu için aynı durum oluyor, telefonumun şarjı yarım kalıyor yardımlarınızı bekliyorum
    İyi forumlar...
  • @zoptrik hocam gekes o durumdan şikayetci, fakat beklemeye geçme durumunu kapatmanın bir yolu yok.

@Alperilyan bi ara ups i açarken düğmesine uzun süreli bas iptal olur demişti. Bi dene istersen
  • teşekkürler zamanında bir arkadaş benden plaketin ayrıntılı fotosunu istemişti ama işte dönemedim ağır derslerimden dolayı şimdi de nickini hatırlamıyorum ups yi ustama götüreceğim o çözer diye düşünüyorum sonuçları bildiririm inşallah bir çözüm buluruz
    Kolay gele...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoptrik

teşekkürler zamanında bir arkadaş benden plaketin ayrıntılı fotosunu istemişti ama işte dönemedim ağır derslerimden dolayı şimdi de nickini hatırlamıyorum ups yi ustama götüreceğim o çözer diye düşünüyorum sonuçları bildiririm inşallah bir çözüm buluruz
    Kolay gele...

rica ederim hocam
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.