Şimdi Ara

## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU] (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.578
Cevap
109
Favori
748.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
Giriş

APC BVX2200LI-GR

Bütçeyi bir tık zorlayabilirsen BGM2200B-GR

• çerkes89 kullanıcısına yanıt

Şimdi UPS alacak olsam hiç düşünmeden bu modeli alır geçerim BGM2200B-GR. Fiyatı da tam sinüs dalgaya sahip Lİ ups lerin ilk çıktığı döneme göre gayet makul düzeyde.

Bu saatten sonra online ups ile uğraşılmaz.

• UPS'teki uğuldama sesi neden olur? Bir süre uğulduyor sonra ses kesiliyor sonra yine başlıyor. Oda da sessiz olduğundan uyumaya çalışırken sıkıntı veriyor. Aküsü değişmiş eski UPS ve geçen sene aldığım yeni cihazın ikisi de uğulduyor. Fişten çeksem susuyor ama bir arkadaş kullanmasan da fişte kalsın demişti o yüzden bir şey de yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 22 Mart 2025; 13:31:52 >
  • 1 Nas, 1 router, 1 ont ve 1 adet raspberry pi icin kac VA ne marka ups almam gerekir ve tam saf sinus almak elzem midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Yatarken tuşundan Kapatıyorsan neresi uğuldar çözemedim bence senin kulaklar çok iyi duyuyor [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]  bunca yıl ups kullandım hiç uğuldama duymadım kapalıyken [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Mart 2025; 3:30:39 >
  • sasuta kullanıcısına yanıt

2 akü varmış ben dedim 3 4 akülü falandır [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]  güzelmiş ama fiyat fazla bence

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Dolar olmuş 40lira fiyatı bana makul geliyor. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sasuta kullanıcısına yanıt

Oda doğru [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU] 

Uğulduyor yani hocam  [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]  Telefon sesi düzgün alsa video çekerdim de benim duyduğum gibi çıkmıyor kayıtta.

• şöyle bir ürün gördüm daha farklı bir batarya tipi kullanılıyor sanırım ilk ups'im olacak fakat bunun kapasiteside az geldi bu tarz daha yüksek kapasiteli uzun gidecek ürün varmı oyuncu bilgisayarı ve modem açık tutabilmek için.

https://www.powerful.com.tr/urun/powerful-pgl-650-650va-330w-line-interactive-ups-kesintisiz-guc-kaynagi

• *GameOver* kullanıcısına yanıt

Hiç bir ev tipi UPS pc yi uzun süre açık tutamaz

20dk kafi olur hocam, 300w tüketim diyeyim wattmetre sonucuna göre.

• Merhaba, S-LINK IRON U2200 2200VA modelini aldım. 400w tv, 750w psu, 1 modem bağladım. Watt metre ile tüm sistemin prizden veya ups ye bağlıyken çektiği güç en fazla 650w civarı. Bu model 1320w yazıyor. Fazla fazla yetmesi gerekirken 2 sorunum var. 1 elektirik kesildiğinde pc ve modem çalışmaya devam ediyor ancak tv kapanıp geri açılıyor sonrasında çalışmaya devam ediyor ancak neden kapanıp açılıyor. Pc yi söküp sadece tv takılıyken tv kapanmadan çalışmaya devam ediyor. 2.sorunum ise watt metre elektirik varken 650w çekiyor gösterirken elektirik kesildiğinde 275 wattlara düşüyor gösteriyor sistemin toplam çektiği miktar. Bu elektronik eşyalar için zararlı bir şeymidir. Söksem elektirik kesilde daha iyi değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 4 Nisan 2025; 0:0:32 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt

Anca şöyle olur 4 akülü online ups olursa yada 2 adet de olsa normal ups ye 12v 22 ah dışardan aküler takarsan anca öyle olur ki ben yaptım önceki sayfalarda konuşuldu rahat 40 dakika test ettim testi kestim daha da giderdi süre ama bıraktım

Böyle yapmıştım yıl 2021 hala kullanıyorum

mesajın sayfa linki

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/151091677

[sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU]

• Tahminen 15 yıldır kullandığım Tunçmatik UPS tak tak tak diye çabucak açılıp kapanarak bip bip bip uyarı sesi vererek arıza yapıyordu. (Kritik yük uyarısı veriyormuş) Elektronikçi bir tanıdığa götürdüm, akülerin birinin ömrünün bittiğini, diğerinin de bitmek üzere olduğunu söyledi; ben de gidip 2 adet 12 V 9A akü aldım ve kendisi de hemen takıp verdi. Evde akşam ve ertesi gün şarja bıraktım. Sonraki gün bilgisayara taktım ve akşama kadar sorunsuz çalıştı; ama akşam yine aynı arızayı verdi. Aldığım aküler mi yetersiz (01/2025 üretimi yazıyor) yoksa bu cihaz artık adam olmaz mı? Yenisini mi almam lazım?

UPS'e 1 PC, 1 monitör, 1 adet 5.1 bilgisayar hoparlör seti, 10 adet harici HDD, 1 adet plazma TV bağlıyorum; yıllarca sorunsuz kullanmıştım. Bu özelliklere göre hangi güçte hangi özelliklerde bir UPS önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Nisan 2025; 8:34:0 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni cihaz alır mısın kendine 15 seneden beri kullanıyormuşsun neden arıza veriyor diyorsun? :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt

Hocam Türkiye'deki motorlu araçların ortalama yaşı 15'in üstünde. Acaba neden? Hem daha yeni 2 adet akü aldım, elimde kalır; iade alacaklarını sanmıyorum. Söylediğim cihazlara yetecek uygun fiyatlı UPS öneriniz varsa alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Nisan 2025; 14:16:47 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Aküler ne marka bilmem ama 1 günde ölmez ya ups şarj etmiyor yada başka bir arıza var. Bu devirde ucuz ups de yok anasını satayım [sizer]## UPS İle İlgili Her Şey (Kesintisiz Güç Kaynağı) ## [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.