Şimdi Ara

UPS (Kesintisiz Güç Kaynağı)'ndan Çat Çut Sesler Gelmesi + Monitörün Anlık Olarak Gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

UPS cihazdan ''Çat çut'' tarzı sesler geliyor, bu düzensiz elektriği kendi içerisinde iyileştirdiğine işaret imiş araştırdığıma göre. Ancak bu sesler gelirken bazen monitör de anlık olarak kararıp geri düzeliyor. Monitörü güç kaynağından çekip normal fişe taktım, sorun devam etti. PC'yi UPS'den tamamen ayırınca düzeliyor sadece. Yani UPS ile PC arasında bir sorun olduğu net.

( monitör ekran kartı modeline göre baya düşük normalde, çevirici ile kullanıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İch hab keine lust -- 20 Mayıs 2023; 16:59:38 >

• İçinde röle varsa röleler kapanıp açılıyordur muhtemelen onun sesidir.

Devreye girerken yeterli gücü sağlayamıyor olabilir veya gecikme yaşanıyor olabilir.

Benzeri bir voltaj regülatöründe başıma gelmişti görüntü filan gitmiyordu ama ses yapıyordu, çıkartıp atmıştım.

Bu şekilde kullanmanızı tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 20 Mayıs 2023; 17:26:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki başka bir prizde de deneyin. Ups'in fişi prize tam bağlantı yapamıyorsa, o da buna sebep olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Selamlar, öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi cihazdan kaynaklı birşeyler olduğu kesin, olduğum yerde elektrikte oynaklık ve kesintiler çok oluyor maalesef :/ ama bu şekilde de kullanmak istemedim, şu an kullanmıyorum.

• İlginize teşekkür ederim, bir deniyeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.