Şimdi Ara

UPTION ile Avrupa’da Hesap Aç, Tüm Avrupa’dan Ödemelerini 1€’ya Al!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UPTION ile Avrupa’da Hesap Aç, Tüm Avrupa’dan Ödemelerini 1€’ya Al!

Avrupa’da hesap açmak için Avrupa’ya gitmene gerek yok! UPTION ile ücretsiz olarak Avrupa Hesabı açabilir, sana özel Avrupa IBAN’ın ile tüm Avrupa ülkelerinden ödemelerini yıl sonuna kadar sadece sabit 1€ işlem ücreti ile alabilirsin.

UPTION ile Avrupa’da Hesap Aç, Tüm Avrupa’dan Ödemelerini 1€’ya Al!

Hesap Açma Ücreti Yok
    Avrupa hesabını tamamen ücretsiz olarak açar ve kullanırsın. Açılış ücreti, kullanım aidatı gibi ödemeler bulunmaz.

SWIFT’i Beklemeye Son
    UPTION IBAN’ına Avrupa’dan alacağın transferler sadece birkaç dakika içinde hesabına geçer, günlerce beklemene gerek kalmaz.

Gizli Ücret Yok
    UPTION’a alacağın transferlerde hiçbir gizli ücret, ek ödeme bulunmaz. Her işlemin için sabit 1€ işlem ücreti ödersin.

Sen de hemen aşağıdaki linke tıklayarak UPTION’ı indir, Avrupa Hesabını aç ve ödemelerini kolayca al!

UPTION'ı İNDİR

• Uygulamayı 1 kez denedim, kafasına göre kampanya şartlarına uymadınız dedi. Ben de kapattım gitti.
  • Uzun süredir sabırla Uption ile Clear Junction Limited gibi bir banka anlaşması üzerinden Amerika hesabı açabilmeyi bekliyorum, bunu yapın bizi diğer firmalardan kurtarın.
  • ABD hesabı istiyorum
  • Google yorumları çok kötü, dikkat etmekte fayda var.

• m_bas134 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyla ilgili uption@upt.com.tr’ye e-posta göndermeniz veya çağrı merkezimiz (+90 850 724 0 878) ile iletişime geçmeniz halinde size yardımcı olmak isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

Uzun süredir sabırla Uption ile Clear Junction Limited gibi bir banka anlaşması üzerinden Amerika hesabı açabilmeyi bekliyorum, bunu yapın bizi diğer firmalardan kurtarın.
    Merhaba, kullanıcılarımıza Amerika'da USD hesabı sunmak için çalışmalarımız sürmektedir. Önerileriniz için teşekkür ederiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapicaz da, para yuklenmiyor ki! Ziraat Bankasi kartlari ile yuklemede sorun mu var?

• UPTION kullanıcısına yanıt
    Gerek yok. Uygulamadan hesabı dondurdum kafam rahat. Kolay kolay da sizin uygulamanızı bir daha da açmam, alın doya doya kampanya yapın pardon milleti kandırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgentMahone

Yapicaz da, para yuklenmiyor ki! Ziraat Bankasi kartlari ile yuklemede sorun mu var?

Upt orda mısın Upt? Yok mu bir cevap? Niye açtınız başlığı o zaman?

• Avrupa Birliği'nde herhangi bir ülkedeki banka hesabıma TR'deki banka hesabımdan nasıl transfer yapabilirim swift haricinde hızlı ve güvenilir önerisi olan var mı?

Komisyona razıyım kabul edilebilir rakamlarla sadece güvenilir olsun.Binance ile usdt öneren oldu ancak onu Avrupa'da anlatamazsınız Türk olarak direk gri muamelesi yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.