Şimdi Ara

'URBAN' NE DEMEK ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR URBAN NE DEMEK. HERYERDE DUYMAYA BAŞLADIM.

• Yapay Zekanın Yanıtı

URBAN: Araçlarda ve Paketlerde Bir Terim

"URBAN", araç sektöründe ve paket içeriklerinde yaygın olarak kullanılan bir terimdir. Şehir içi sürüşler ve kullanım şartları için özel olarak tasarlanmış özellikleri ve donanımları ifade eder.

Araçlarda URBAN Ne Demek?

Araçlarda "URBAN" genellikle şehir içi kullanıma uygun, kompakt ve manevra kabiliyeti yüksek modelleri tanımlamak için kullanılır. Bu modeller genellikle daha küçük motorlara, otomatik şanzımanlara ve park sensörleri gibi şehir içi sürüşü kolaylaştıran özelliklere sahiptir.

URBAN Araba Ne Demek?

"URBAN" araba, şehir içi kullanım için optimize edilmiş bir otomobildir. Yukarıda belirtilen özelliklerin yanı sıra, trafik sıkışıklığına dayanıklılık, yakıt verimliliği ve kolay park etme yeteneği gibi avantajlar sunar.

URBAN Paket Ne Demek?

Bazı araç modellerinde "URBAN" paketi olarak adlandırılan bir donanım paketi sunulur. Bu paket, şehir içi sürüşü daha konforlu ve güvenli hale getirmeyi amaçlayan özellikler içerir. Örneğin, geri görüş kamerası, park asistanı, kör nokta izleme sistemi gibi donanımlar URBAN paketinde bulunabilir.

Arabada URBAN Ne Demek?

Bir arabada "URBAN" ifadesi, aracın şehir içi sürüş için optimize edilmiş özelliklere sahip olduğunu gösterir. Bu özellikler, araçta otomatik şanzıman, küçük motor, park sensörleri ve diğer şehir içi sürüşü kolaylaştıran donanımların bulunabileceğini ifade eder.

URBAN Model Ne Demek?

"URBAN" model, bir otomobil üreticisinin şehir içi kullanıma özel olarak tasarladığı bir araç modelidir. Bu modeller, genellikle yukarıda belirtilen URBAN özelliklerine ve donanımlarına sahiptir.

URBAN Donanım Ne Demek?

Bir araçta "URBAN" donanım, aracın şehir içi sürüş koşullarına uygun özellikler ve donanımlar içerdiğini gösterir. Bu donanımlar arasında geri görüş kamerası, park sensörleri, kör nokta izleme sistemi ve trafik sıkışıklığı uyarı sistemi gibi özellikler bulunabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Merak ettim şu cafe nerde acaba gideyim bir gün ?

• şehirli, şehirsel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Merak ettim şu cafe nerde acaba gideyim bir gün ?

emin değilim ama burası sanırım :

http://www.urbanbeyoglu.com/lokasyon.html

• Kentsel demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

Kentsel demektir

Aynı zaman da Urban Life kalıbı olarak da kullanılır. " Şehir Yaşamı " demek oluyor. Şehir derken Metropol gibi büyük şehirler kast ediliyor sanırsam. 2 sene önce " Urban Life " serisi ürünler çıkarmıştı Levis ben de almıştım

@Death Note ;

Beyoğlu'nu biliyorum. Tam olarak bir adres istemiştim aslında bilen birinden , sokak falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-4D ne demek???
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Kentsel demektir

Aynı zaman da Urban Life kalıbı olarak da kullanılır. " Şehir Yaşamı " demek oluyor. Şehir derken Metropol gibi büyük şehirler kast ediliyor sanırsam. 2 sene önce " Urban Life " serisi ürünler çıkarmıştı Levis ben de almıştım

@Death Note ;

Beyoğlu'nu biliyorum. Tam olarak bir adres istemiştim aslında bilen birinden , sokak falan

Yaşça büyüksen urban chaos'u hatırlarsın

• Sitede yazıyor zaten adres

İstiklal Caddesi, Kartal Sokak, No: 6/A,
    Galatasaray, İstanbul.

Istiklal Street, Kartal Sok., 6/A,
    Galatasaray, Istanbul, Turkey

Tel: +90 (212) 252 13 25
  • quote:

quote:

quote:

Kentsel demektir

@Death Note ;

Yaşça büyüksen urban chaos'u hatırlarsın

20 yaşındayım , bilmiyorum öyle bir şey

@Death Note ;

Abi mesela Nike'ın yanındaki sokaktan gir bilmem ne cafenin karşısında gibi bir tarif lazım bana

• isuzu urban otobüsümüz var.. bende merak etmişimdir.
  • urban legends
  • urban kelimesi bana lise yıllarında oynadığım urban chaos oyununu çağrıştırıyo :) ne oyundu be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

isuzu urban otobüsümüz var.. bende merak etmişimdir.

Şehir içi otobüs işte o anlamda
  • Urban deyince aklıma ilk gelen şey .

Urban Rivals . kart oyunudur tavsiye ederim .
  • Ateri oyunu vardı bi ara urban diye..
  • urbanı değilde banı pek iyi bilirim
  • Urban benim!
  • urbanfreeflow parkour sporunun en buyuk olusumlarından bırısıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sap yiyen amca

Ateri oyunu vardı bi ara urban diye..

bunu demeye gelmiştim saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.