Şimdi Ara

ÜRETİLMEYEN CİHAZI ARIYORUM GALİBA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar aracım altea xl
    arka koltuklara hitap eden 7-8" lik bir ekran var
    fakat sadece bu bir ekran.
    Tos girişleri var piyasadaki media player leri bağladığım zaman oynatıyor.
    buraya kadar hiç bir problem yok
    fakat ben bu media player cihazının aynı zamanda ekranımı karasal yayınları alıcak tv ye dönüştürmesini istiyorum.
    böyle bir cihaz üretildi mi üretildiyse nerede bulabilirim.

ÜRETİLMEYEN CİHAZI ARIYORUM GALİBA

• Gigablue cihazlarının hepsi karasal yayınları almaya uyumludur ancak karasal dijital dediğimiz yayınlar daha başlamadı. 2014 sonu gibi planlanıyor.
  • karasal yayın derken yanlış anlattım normal yayın tv nin arkasına çatal sigara kağıdı yükselticili tencere kapağı antenlerle aldığımız yayını kastetmek istemişitim.
  • Türkiye'de pek bulamazsın aradığın cihazı. Bir ara Neta firmasında var diye hatırlıyorum ama çok eski ürün yav kaldığını sanmıyorum.KayaCenter'da Technisat marka var ama arayıp stok sorman lazım.Yada linkteki gibi dışarıdan temin etmen lazım.http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss/175-6217117-1667514?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=DVB-T

Linki örnek olarak verdim, aradığın cihazın adı "DVB-T Receıver" bizdeki adı "Karasal Yayın Alıcısı"
  • ilginiz için teşekkürler galiba iki cihaz kullanacağım hem harici tv kartı şu pc monitörünü tv ye çevirenlerden ve normal bir media player
    bunlardan tavsiye edeceğiniz varsa tabiki dinlemek isterim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.