merhaba arkadaşlar aracım altea xl arka koltuklara hitap eden 7-8" lik bir ekran var fakat sadece bu bir ekran. Tos girişleri var piyasadaki media player leri bağladığım zaman oynatıyor. buraya kadar hiç bir problem yok fakat ben bu media player cihazının aynı zamanda ekranımı karasal yayınları alıcak tv ye dönüştürmesini istiyorum. böyle bir cihaz üretildi mi üretildiyse nerede bulabilirim.
Gigablue cihazlarının hepsi karasal yayınları almaya uyumludur ancak karasal dijital dediğimiz yayınlar daha başlamadı. 2014 sonu gibi planlanıyor.
karasal yayın derken yanlış anlattım normal yayın tv nin arkasına çatal sigara kağıdı yükselticili tencere kapağı antenlerle aldığımız yayını kastetmek istemişitim.
Linki örnek olarak verdim, aradığın cihazın adı "DVB-T Receıver" bizdeki adı "Karasal Yayın Alıcısı"
ilginiz için teşekkürler galiba iki cihaz kullanacağım hem harici tv kartı şu pc monitörünü tv ye çevirenlerden ve normal bir media player bunlardan tavsiye edeceğiniz varsa tabiki dinlemek isterim