Merhaba. Audi a4 bildiğim kadarıyla artık üretilmeyecek. Sizce bu durum 2. Elini nasıl etkiler? |
Üretimden Kalkan a4 Almak Mantıklı mı?
-
-
Hiçbir şey olmaz aksine Türkiye'de üretimi biten modele bulunmaz Hint kumaşı muamelesi yapılır piyasası daha da şişirilir örnek Passat Sedan. -
Fluence bile 7-8 sene oldu kalkali hâlâ piyasada gideri var. Kaldı ki a4 gibi sevilen model antika değeri görür 😃 ayrıca parça sorunu olmaz diye düşünüyorum,audi yaygın ve değerli bir marka sonuçta. -
Üretimden kalkmadı adı değişti. A5 oldu. A4 de elektrikli olarak geri gelecek. Piyasa değerinin etkilenmesini olası görmüyorum. Kaldıki AUDI kasa değişimlerini bile abartmayarak ikinci el değerini korumayı amaçlayan, eski modellerinin bile albenisini kaybetmemesine özen gösteren bir marka.
-
Teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için. -
Fiyatına ve ihtiyaçlara bağlı olarak alınabilir. Ama aşırı bir değer kaybı durumu olmaz bence.
-
Hangi kasası? Model yıl nedir? -
Passat’ın şişirildiği falan yok. Hakettiğini alıyor.
A4’ün 2. Eli çok güçlü değildi zaten. Adının değişip a5 olması biraz daha zayıflatır. -
a4 varken a5 de vardı.
-
Tamam iste cift rakamlar elektrikli tek rakamlar hybrid veya icten yanmali oluyor. Yine var A4 yani ama sadece elektrikli.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Üretimden kalkmadı adı değişti. A5 oldu. A4 de elektrikli olarak geri gelecek. Piyasa değerinin etkilenmesini olası görmüyorum. Kaldıki AUDI kasa değişimlerini bile abartmayarak ikinci el değerini korumayı amaçlayan, eski modellerinin bile albenisini kaybetmemesine özen gösteren bir marka. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X