Oğlum bu sene sınava gireceklerin %28 i 12.sınıfmış. Adam dünya görüşünü Karl Marx gibi yaydı resmen. Sıralamaların durumunu hiç söylemiyorum zaten 2010 gibi gelsin zil tak oyna. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uruk Hai'liğin yayılması
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2010 muhabbeti ne hocam?
çok zor bir sınav olup düşük netler yüksek sıralama mı?
yoksa kolay sınav yüksek net düşük sıralama mı
-
2010 tarihin gördüğü en kolay sınavdı diye hatırlıyorum 2020den beter
-
Uruk hai toplum baskısından kurtulmuş ne istediğini bilen gerekirse yüz yıl mezuna kalabilecek kapasitede bir insan ama pes etti hikayesi böyle bitmemeliydi sevgilerle anıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%28 in %90 ı potansiyel mezun
Son durum ne birkaç ay önce tekrar hazırlandığı ile ilgili konu açılmıştı
bu bilgileri nerenizden sallıyorsunuz?
doğrusu:
https://icdn.turkiyegazetesi.com.tr/images/ckfiles/images/YKStg.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 14 Haziran 2022; 20:46:34 > -
2022'den beter değil maalesef
-
bir yerlerimden sallarken benim eşkal
-
3m gircek olursa 240bin insan 4ve 5. girişleri bunların 100 bini üniye girenlerin zevki girmesi olsa 140 150 bin insan 5. kez girecek amanov
-
Haberlerde söylediler iyi hatırlıyorum %28 12.sınıf dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya kardes aa verilerine mi inanalım senin kulak kepçelerine mi
-
Doğru zaten 3.5 milyon aday yok mu 1.1 milyon 12 var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 14 Haziran 2022; 21:16:47 >
Valla hocam lisede bir kız birgün servisten koşarak indi arkadaşına sarıldı. 2010 ygs çözmüş 460 puan mı ne geliyormuş(o zamanlar ege tıpa girebiliyordun onla) daha sonra 3 sene mezuna kalıp kütahya gibi bir yerde eczacılığa zor yerleşti.
2010 öyle bir sınavdı. Bu da böyle bir anımdır.
Kardeşim senin attığın foto eski yıla ait olabilir. Yıl yazmıyor.
Koskoca ana haber bülteni bu kadar aleni bir bilgiyi yanlış temin edecek kadar aciz değildir sanıyorum. Adam 10 defa dedi %28 diye.
Neyse bir ara bakarım doğru değilse bir edit gelir.
hayır haberin orijinalinde 3 milyon rekor başvuru başlığıyla paylaşılmış. ikinci kez başvuranlar %29 denmiştir ve sen de onu %28 diye hatırlıyorsundur belki. ya da onlar %29'u %28 olarak yanlış söylemişlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 14 Haziran 2022; 21:25:33 > -
Uruk Hai diş hekimliğine gidiyodu aw
ONDAKİ TAŞ*AKLAR VAR YA NAH BU KADAR
Melihyoutube
#kvp #kv #kurtlarvadisipusu #kurtlarvadisiirak #kurtlarvadisi #kurtlarvadisifilistin #kurtlarvadisivatan #çukur #edho #zaza #zazadayı #polatalemdar #mematibaş #memati #kenançoban #abdülhey #ersoy #ersoyulubey #süleymançakır #instalike #ölüm #gürkanuygun #güllüerhan #aslanakbey #erhanufuk #replikler #replik #iskender #oktaykaynarca #i̇skenderbuyuk #mematiölümü #çakırölümü #süleymançakırölümü #sürpriz #hazarbeyoğlu #racon #oyun #game #pubg #pubgmobile #senihicalakadaretmez #mematiefsanesahneler #efsanesahneler #dizivefilmreplikleri #pala #güneşyokkengözlüktakanadambenimdir #gunesyokkengozluktakanadambenimdir #bedir #kralfaruk #akrep #edit #lyricsedit #lyrics #karahanlı #kılıç #polat #bedri #racon #kan #ölüm #akım #tehdit #karacadağ #mekan #masonlar #tarikatlar #cahit #erhan #para #rte #trump #biden #corona #covid19 #money #sigara #silah #yamaç #çukur #cumali #kuruluş #diriliş #uyanış #edho #eşkiyadünyayahükümdarolmaz #masumlarapartmanı #sigara #sigaraedit #kül #izmarit #covid #covid19 #corona #korona #coronavirus #seyfodayı #aşı #billgates #elonmusk #pro #reynmen #berkcan #enesbatur #cyberpunk #futbol #ronaldo #messi #neymar #champions #para #money #mason #tarikat #füze #pazarlık #aksiyon #profesyonellik #seyfo polat, memati, abdülhey, iskender büyük , polat alemdar racon, memati baş racon, iskender büyük racon, duran emmi, aslan akbey, doğu eşrefoğlu, karahanlı, kılıç, laz ziya racon, testere necmi, kurtlar konseyi, seyfo dayı, süleyman çakır, süleyman çakır racon, polat elif, kgt, kurtlar vadisi edit, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi memati, memati gamze mamoş, memati racon, memati gamze, memati baş, memati ölüm, memati bulut, memati sahneler, memati mamoş, memati şarkı, memati aşk, memati abdülhey kavga, memati ağlama lan, memati abdulhey, memati anana sor, memati ağlıyor, memati aşk sahneleri, memati arabesk, memati alfa, memati baş müzik, memati bu seni hiç alakadar etmez, memati baş racon sahneleri, memati bulut liman, memati caps, memati cümbüş, memati cahit, memati coni, memati cenazesi, memati çay, memati çıldırıyor, memati çakır öldü, memati çakır sigara, memati çatışma sahneleri, memati çakırın oğlu, memati damar, memati dombra, memati duygusal, memati düğün sahnesi, memati düğünü basıyor, memati dövüş, memati ersoy, memati efsane, memati efsane sahneler, memati evleniyor, memati erkek adam gülmez, memati ersoy kavga, memati efsane racon, memati erhan çay, memati fuat, memati fon, memati fuat gamze, memati fon müziği remix, memati gülüm, memati gamze fuat, memati gülme lan gülme, memati güllü, memati helikopter, memati hakan, memati halay, memati remix, memati replikleri, memati raconları, memati rakı, memati ses ver, memati sözleri, memati sevgilisi, memati şekerim, memati şaka, memati thug life, memati tuncay, memati uyan mamoş, memati üzerime toprak, memati üzgün sahneler, memati deniz üstü köpürür, memati ve gamze, memati ve selvi, kurtlar vadisi pusu 1, kurtlar vadisi pusu müzikleri, kurtlar vadisi pusu müziği, kurtlar vadisi pusu baskın, kurtlar vadisi pusu bölüm 1, kurtlar vadisi pusu cendere remix, kurtlar vadisi pusu cerrahpaşa, kurtlar vadisi pusu çakır, kurtlar vadisi pusu çakır ölüyor, kurtlar vadisi pusu çakır polat, kurtlar vadisi pusu dizi müzikleri, kurtlar vadisi pusu dövüş sahneleri, kurtlar vadisi pusu dizi müziği, kurtlar vadisi pusu duygusal sahneler, kurtlar vadisi pusu derin devlet, kurtlar vadisi pusu duygusal fon müziği, kurtlar vadisi pusu efsane sahneler, kurtlar vadisi pusu en güzel sahneler, kurtlar vadisi pusu elif polat, kurtlar vadisi pusu e niye ayrıldın, kurtlar vadisi pusu fragman, kurtlar vadisi pusu güzel sahneler, kurtlar vadisi pusu gamze, kurtlar vadisi pusu gerçek karakterler, kurtlar vadisi pusu hd, öldüm de uyandım, kurtlar vadisi 46.bölüm, kurtlar vadisi filistin, kurtlar vadisi vatan, kurtlar vadisi müzik, kurtlar vadisi remix, kurtlar vadisi pusu 1, kurtlar vadisi 46, kurtlar vadisi acem kızı, kurtlar vadisi abuzer, kurtlar vadisi ali, kurtlar vadisi aslan bey, kurtlar vadisi abdulhey, kurtlar vadisi asiye, kurtlar vadisi amon, kurtlar vadisi abidin, kurtlar vadisi animasyon, kurtlar vadisi arapça, kurtlar vadisi beyaz, kurtlar vadisi beyaz show, kurtlar vadisi bu aşk, kurtlar vadisi baron, kurtlar vadisi bölümleri, kurtlar vadisi bölüm 1, kurtlar vadisi bulut, kurtlar vadisi baskın, kurtlar vadisi buluşma, kurtlar vadisi beste, kurtlar vadisi 6 b, kurtlar vadisi 7 b, kurtlar vadisi cendere remix, kurtlar vadisi cerrahpaşa, kurtlar vadisi cahit, kurtlar vadisi canlı, kurtlar vadisi çakır, kurtlar vadisi cevat, kurtlar vadisi cigara, kurtlar vadisi cerrahpaşalılar, kurtlar vadisi cendere müziği, kurtlar vadisi pusu c, kurtlar vadisi çakır ölümü, kurtlar vadisi çakır polat, kurtlar vadisi çakır racon, kurtlar vadisi çeçenler, kurtlar vadisi çakır tombalacı, kurtlar vadisi çakır müziği,https://www.youtube.com/watch?v=iZCPHVbXi0U -
Hocam dediğim sen geçen yıla bakmışsındır. O kadar bariz hata yapanı kovarlar 2 saate 100 tane reji çalışıyor yani.
"Lise son sınıfta olan aday sayımız 923 bin 37 (yüzde 28,23), lise mezunu olup bir yükseköğretim programına yerleşmemiş olan aday sayımız ise 1 milyon 556 bin 730 (yüzde 47,99). Bir yükseköğretim programına yerleşmiş veya kayıtlı aday sayımız ise 389 bin 823 (yüzde 12,27), bir yükseköğretim programından mezun olan aday sayımız 293 bin 136 (yüzde 9,03). Yükseköğretim kurumundan kaydı silinen ve sınava başvuran aday sayımız da 80 bin 699 (yüzde 2,48) " -AA
bilmiyorum artık benim baktığım da bu yıl paylaşılmış. bunların önemi yok artık 4 gün sonra yaşandı bitti saygısızca deyip evlere dağılacağız.
Kanka ben girmiyorum sınava senede birkaç defa uruk hai konusu açar giderim.
Sana bol şanş sınavda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Uruk hai toplum baskısından kurtulmuş ne istediğini bilen gerekirse yüz yıl mezuna kalabilecek kapasitede bir insan ama pes etti hikayesi böyle bitmemeliydi sevgilerle anıyorum
|
%28 in %90 ı potansiyel mezun
|
Benzer içerikler
- 80 tyt 50 ayt kaç bin sayısal
- apotemi paragraf zor mu
- birim hacimdeki molekül sayısı nedir
- chatgpt matematik sorusu çözer mi
- son 54 yılın çıkmış soruları pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X