arkadaşlar gittigidiyordan aldığım ithalatçı firma garantisinde xperia arc s telefonum vardı kulaklığından ses az gelmesi sebebiyle servise yolladım 20 gün geçti telefon geldi neyse kulaklığındaki sorunu halletmişler ama telefon şimdide hiçbir hafıza kartını tanımıyor hemen ertesi gün tekrar servise yolladım dedim böyle böyle kulaklığı yapmışsınız ama hafıza kartı yerini bozmuşsunuz tamam ilgileneceğiz dediler 16 gün boyunca oyaladılar snra aradım bana telefonun ana kartının arızalı olduğunu onu değiştireceklerini söylediler iyi dedik bekleyelim :)))( adamlar kendileri ne yapmışlarsa artık tamir bile edememişler) bugün yine aradım 24. gün bana halen sipariş ettikleri ana kartın gelmediğini söylediler. şimdi bu 28. gün dolunca 20 iş günü tamir süresi otomatikmen dolmuş olacak ben tüketici hakları heyetine başvuracağım ama ücretiadesini kimden talep edeceğim servistenmi? gittigidiyordanmı? yoksa bana satan satıcıdanmı fatura üzerinde k2 iletişim diye birşey yazıyor? yoksa sony firmasındanmı?