Şimdi Ara

'Ürün iadesiyle ilgili lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar seagate 32mb önbellekli ncq 500gb harddisk almıştım 4 ay önce. Harddisk birden çöktü 1.5 ay önce vatan bilgisayar aracılığıyla servise yollattım. 1.5 aydır servisteydi iade yazısı geldi.yani iade alınacaktı

vatan bilgisayara gittim bana 4 ay önceki faturamdaki 114 ytl yi iade edebileceklerini söylediler hediye çeki olarak ama şu anda o özellikteki harddisk vatan pcde 156 ytl tutarında benim aldığım zamanda kur 1.18 di şimdi 1.70 e çıktığı için fiyatı da yükseldi tabi. ben kabul etmedim ben bu ürünü almaya kalksam 30 ytl zararım var dedim bana aynısını vermek zorundasınız. o zaman aynı üründen değişim veririz dediler ve avcılara vermiştim ben orda bu üründen olmadığı için stoklara baktı topkapıda var değişim raporu verdi topkapıya yolladı topkapıya gittiğimde topkapıdada kalmamıştı o üründen.

kısaca ben para iade olarak faturada gözükeni mi almak zorundayım o ücreti geri alırsam benim 30 ytl zararım var? bana şu an piyasadaki o ürünün şuanki fiyatı vermek zorunda değiller mi?
    seagate yerine wd markada vardı onu alma imkanım varmıdır seagate olmadığı için onu talep etsem kabul ederler mi?

ne yapmam lazım hukuki olarak haklarım nedir 150 ytl yi talep etme hakkım varmıdır yardımlarınız bekliyorum ?

• up
  • hayır arkadasım ne alaka faturanda ne yazarsa onu alırsın fiyatı düşsseydi onlar sana deseydi şimdiki fiyatı vericez diye ne yapardın?Zararda falan değilsin senden ne aldılarsa onu veriyorlar.Mantıklı düşün biraz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfbdogukan47

hayır arkadasım ne alaka faturanda ne yazarsa onu alırsın fiyatı düşsseydi onlar sana deseydi şimdiki fiyatı vericez diye ne yapardın?Zararda falan değilsin senden ne aldılarsa onu veriyorlar.Mantıklı düşün biraz.

senin mantıklı düşünmen lazım sonuçta ürünüm onlardan kaynaklanan nedenden dolayı bozuldu vede bozuk olduğu için yeni bi tane almam lazım malum bilgisayarda harddisksiz çalışmıyor ve bende mecburen yeni bi tane alıcam ama üstüne 30 ytl daha koymam lazım benim burda müspet bi zararım var demek istediğim ya bana aynı ürünü yollucaklar yada o ürünün şuan fiyatı neyse onu vericekler tüketicinin lehine olana karar verilmesi lazım sonuçta benden kaynaklanan bi problem yok anlatabildin mi mantık çerçevesinde düşünürsek benim söylediklerim mantıklıdır yasada böyle bi düzenlemede yoksa yapılması lazımdır eksiklik vardır diye düşünüyorum.

• ürününün yenisi verebilirler sana temin etmek zorundalar ama suanki fiyatı vermezler asla ama genede ben haklıyım diyorsan tüketici hakem heyetine başvur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbdogukan47 -- 24 Mart 2009; 21:29:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfbdogukan47

ürününün yenisi verebilirler sana temin etmek zorundalar ama suanki fiyatı vermezler asla ama genede ben haklıyım diyorsan tüketici hakem heyetine başvur

ya haklı olduğumu düşünüyorum çünkü ürünün aynısını iade etmiyorlar ellerinde yok diye birde o eski kurdan veriyorlar sonuçta mecburen yeni bi harddisk alıcam ve almam içinde 30 ytl üstüne koymam lazım burda benim onlardan kaynaklı bi zararım var sonuçta. artık tüketici hakem heyetine gideriz olmazsa.
  • konuyla alakali degil ama bende ayni markadan 2tane 32mb onbellekli 500gb ncq almistim. biri oglumun bilgisayarina biride kendi bilgisayarima... 2 side 1 hafta olmadan bozuldu. ve arastirdima gore bu seri tumden hatali uretim iceriyormus. 2sinide wd ile degistirdim. wd lerden cok memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tai-chi

konuyla alakali degil ama bende ayni markadan 2tane 32mb onbellekli 500gb ncq almistim. biri oglumun bilgisayarina biride kendi bilgisayarima... 2 side 1 hafta olmadan bozuldu. ve arastirdima gore bu seri tumden hatali uretim iceriyormus. 2sinide wd ile degistirdim. wd lerden cok memnunum

evet alakalı o seri tümden bozuk çoğu kişininki sizinki gibi çökmüş bulunuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.