Arkadaşlar Kasım ayının sonunda ayakkabı dünyasından dockers marka bot aldım. Botu 2-3 gün giydikten sonra rengi soldu ve kırılmalar meydana geldi bot üzerinde. Bende aldığım yere 15 Aralıkta götürdüm ve değişimi istedim. Ürünün inceleneceğini ve maksimum 21 iş günü içerisinde sonucunu bana bildireceklerini söylediler.Cumartesi bakırköydeki ayakkabı dünyasına gittim ve ürün incelemenin yasal süresi olan 20 iş gününün dolduğunu ücret iadesi istediğimi söyledim. Oradaki müdürde pazartesi gününe kadar zaman istedi kesin olarak dönüş yapacağını söyledi erken saatlerde. Bugün 12 e kadar kimse aramadı ve ben aramak zorunda kaldım. Üretici firma ile irtibata geçemediklerini söylediler ve akşam 6 ya kadar dönüş yapacaklarını söylediler. Tabi saat 6 oldu yine bir dönüş olmadı ve 6.30 da arayarak "kendilerince" yasal sürelerinin dolduğunu ve ücret iadesi istediğimi söyledim(cumartesi iş günleri sayıldığı için normalde zaten 28 iş günü olmuştu zaten). Onlar da ısrarla yarın tekrar iletişime geçmeye çalışacağız dedi firmayla bende ısrarla ücret iadesi istedim fakat olumlu cevap vermediler. Yarın mağaza gidip ciddi ciddi konuşacam eğer aksini iddia ederlerse ne gibi bir yol izlemeliyim acaba?
botun ss LERİ birazdan atıyorum ve kesinlikle bir daha dockers önermiyorum