Şimdi Ara

US PSN hakkında ufak sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kesin emin olmak için açıyorum başlığı..ps3 var satıp ps4 alacam ama ps4 oyunları çok pahalı..60 dolar us psn de çıkacak oyunlar..plus biraz daha pahalıya geliyo ama olsun

sorularım;

1-sürekli kullandığım tr psn hesap var.us psn işlemlerini halledip (amazondan gift money almak vs) oyunu indirdik diyelim..peki ben kendi oturumuma geçince oyunu oynayabilecek miyim ?

2-us plus alsam ve hediye ettiği oyunu indirsem..yine kendi hesabıma geçsem oynayabilir miyim ?

3-bunu meraktan soruyorum;aynı makineye hem tr plus hem us plus alınabilir mi ?

evet/hayır diye cevaplasanız bile yeterli benim için

• Ben şahsen bu şekilde kullanıyorum ve sorularının hepsinin cevapı evet yanlız Amazondan ne ettiysem card almayı beceremedim

Offgamers.com'dan 1.5 dolar farkla alabilirsin amazondan alamazsan
  • teşekkürler
  • Amazondan kard alabilmek icin amerikadan bi adres göstermeniz gerek bende ayni sekilde kardeslikle aliyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır burada ilgili konu varken bende bir soru sormak istiyorum,

PS4 için yılda taş çatlasa 4 oyun alacağım ( FIFA, NBA2K vs ) PS+ almaya gerçekten değer mi ?
  • pennyilkay P kullanıcısına yanıt
    Online oyun için plus zorunluluğu getirildi. Online ile işin yok ise gerekte yok.
  • Ike kullanıcısına yanıt
    haydaa epeydir uzağım konulardan, sadece online için aldım cihazı o zaman PS+ mecbur alıcaz..

peki US hesabıyla mı TR hesabıyla mı geçmeli plus' a ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps Plus'da kardeşlik var mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben tekrardan yeni bir hesap alcak olsam kesinlikle usplus alırdım. Nedeni ise oyunlardaki trplus'a göre düşük fiyatlar. Online oyun için plus almak zorunlu dostum..
  • Ike kullanıcısına yanıt
    hocam sağol bilgi verdiğin için,

son bir sorum daha olsun hazır konuya hakim birini bulmuşken :)

US Psn hesabına Plus aldıktan sonra TR Psn hesabıyla online oynayabiliyor muyuz ? indirdiğimiz oyunları açabiliyor muyuz yoksa sadece US Psn hesabıyla mı faydalanabiliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pennyilkay

haydaa epeydir uzağım konulardan, sadece online için aldım cihazı o zaman PS+ mecbur alıcaz..

peki US hesabıyla mı TR hesabıyla mı geçmeli plus' a ?

indirimleri bilmiyorum ama yıllık plus ücreti tr de daha ucuz sanırım. 100 tl. us plus ise biraz daha pahalıya geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: nanobot

Amazondan kard alabilmek icin amerikadan bi adres göstermeniz gerek bende ayni sekilde kardeslikle aliyom

daha önce fifa 13 aldıydım origin key. onu alabildiysem yine başka key alabilirim diye düşünüyorum olmadı amerikada arkadaş var ona yollarım artık

Plus hangi hesapta ise o hesaptan online oynanır dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Plus hangi hesapta ise o hesaptan online oynanır dostum.

Yanlis.

Plusa sahip hesap primary yapilir, ve diger butun hesaplarda plusa sahip olmus olur.

Ikinci olarakkonu sahibi arkadasa: Asla ama asla ana hesabindan oyun alma zaten. Hep yan hesaplardan al. Us cin makedonya neresi olursa olsun farketmez. Kullanmadigin yeni hesaplarla al oyunlarini. Primary yap, kendi ana hesabinda oyna.

Boylece oyun bitince elinde kalmaz. Satarsin hesabi. Ana hesabina alirsan ana hesabini mi satacaksin :) olmaz yani.

• Ayrica oneri: plusa para vermene gerek yok.

Yeni hesap acinca 14 gun veriyor. Yeni ac, 14 gun al, hesabi primary yap. Her hesabinda plus tanimlanmis olacak.

Boyle boyle 20 tane hesap actim ben. 280 gunluk plusim var :)

Not: plus a ozel indirimler, plus a bedava olan oyunlar vs. Gibi islemleri, plusin acildigi hesapla almak zorundasin. Sorun degil ama tabii ki. O hesapla al, nasilsa primary, kendi hesabinda da gorunecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ayrica oneri: plusa para vermene gerek yok.

Yeni hesap acinca 14 gun veriyor. Yeni ac, 14 gun al, hesabi primary yap. Her hesabinda plus tanimlanmis olacak.

Not: plus a ozel indirimler, plus a bedava olan oyunlar vs. Gibi islemleri, plusin acildigi hesapla almak zorundasin. Sorun degil ama tabii ki. O hesapla al, nasilsa primary, kendi hesabinda da gorunecek

Us psnden plus alamaz gelcej ay 1 aylık satın alacağını teyit etmek için amerikan tabanlı kredi kartı bilgisi zorunludur.

• quote:

Hocam nasıl yapıyorsun onu 14 günün sonunda otomatik yenilenecektir diyor açıklamada. Zaten 14 gün free başlatmak istediğinde de önce kredi kartı bilgilerini istiyor 14 gün sonunda 14 tl kesiyor otomatik?

Ayrıca, artık online için plus demişsiniz de Fifa 15 te falanda Ultimate Team için PLUS üyelik isteyecekmi ?

ve son olarak ben dün TR PSN den plus üyelik aldım 18/10/2014 de otomatik olarak yenilenecektir dedi bunun iptal etme şansım varmı yani unutur giderim önümüzdeki ay plus almak istemem otomatik alımı nerden iptal edebilirim?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: VisualPwnage

quote:

Hocam nasıl yapıyorsun onu 14 günün sonunda otomatik yenilenecektir diyor açıklamada. Zaten 14 gün free başlatmak istediğinde de önce kredi kartı bilgilerini istiyor 14 gün sonunda 14 tl kesiyor otomatik?

Ayrıca, artık online için plus demişsiniz de Fifa 15 te falanda Ultimate Team için PLUS üyelik isteyecekmi ?

ve son olarak ben dün TR PSN den plus üyelik aldım 18/10/2014 de otomatik olarak yenilenecektir dedi bunun iptal etme şansım varmı yani unutur giderim önümüzdeki ay plus almak istemem otomatik alımı nerden iptal edebilirim?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

14 gün aldıktan sonra kredi kartını kaldırıver.

Online her şey için plus lazım. Her oyunda.

• cevaplar için teşekkür ederim...cevaplar istediğim gibi yani olumlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.