Şimdi Ara

US PSN üyelik yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • US PS Storedan oyun alıcaktım alamadım kredi kartıyla yanlış kart adresi diyor amerikan kartı olmadığı için.Free plus üyelik denicektim kod filan vardı.Ama kart bilgisi yüzünden giremedim.Zorunlu olarak kart bilgisi istiyor.
    1-Söylenenlere göre psn kartı alsam 50 dolar filan benden yine zorunlu olarak kart ve adresini istermi?
    2-Hangisini ana hesap yapmam gerekiyor oynamak için TR hesapta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segant08 -- 18 Mart 2014; 12:41:37 >

• us den kartla oyun almak biraz zor kartın adresi y.dişi olmadiği için kabul etmez 50$ lık kod alıp kodu girin bu forumda ben dahil herkes öle yapiyor. kod alırsanız kart istemez ps4 de voucher code bölümü var sol en aşağidaki menude oraya girip kodu ekleyin bakiye artiyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

us den kartla oyun almak biraz zor kartın adresi y.dişi olmadiği için kabul etmez 50$ lık kod alıp kodu girin bu forumda ben dahil herkes öle yapiyor. kod alırsanız kart istemez ps4 de voucher code bölümü var sol en aşağidaki menude oraya girip kodu ekleyin bakiye artiyor zaten.

Merhaba,

Konuyu biraz daha açıklayabilir misin? 50$'lık kod dediğin amazonda satılan PSN Cardları mı? PS4'de voucher bölümü dediğiniz yer tam olarak nerede? PS4 konsol içinde mi yoksa websitesi mi?

teşekkürler...
  • benimde hesabım US..

Amazon üzerinden 50$ kredi alabilirsin o krediyi redeem code kısmından girip store üzerinden PSN+ alabilirsin. direk bunu SEN sitesinden de işini halledebilirsin kod alırsan..
    kodu alıp buradan girersin eğer 50$ kredi alırsan buradan yapabilirsin. sonra yine store kısmına girip oradan psn+ üyeliğini satın alabilirsin cüzdanda para olunca alışveriş yapabiliyorsun.
    Redeem Prepaid Card

yada yine direk Amazon üzerinden US PNS+ kartları var onlardan alabilirsin. o şekilde de yine kodu konsol üzerinden girerek PSN+ üyeliğini aktif edebilirsin.
    Eğer direk Amazon üzerinden PSN+ üyeliği alırsan gelen kodu konsol üzerinden Redeem Code kısmından girmen gerek

• Beyler bu inial kartmi neydi ing nin kabul oluomus us psn de fiye duydum. Dogru mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OttomanSlap45 O kullanıcısına yanıt
    US PSN'de Türkiye kartlarının hiç biri geçmiyor. Kredi Kartı adresi ve PSN adresi Amerika bazlı olması lazım. American Express geçiyor sadece o da dediğim gibi PSN ve Kredi Kartı adresi aynı olmak zorunda..
  • profiteer kullanıcısına yanıt
    Eywalllah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSN kardeşlik sorunu
    geçen yıl açıldı
    US PSN ve TR PSN Farkı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trancenden

quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

us den kartla oyun almak biraz zor kartın adresi y.dişi olmadiği için kabul etmez 50$ lık kod alıp kodu girin bu forumda ben dahil herkes öle yapiyor. kod alırsanız kart istemez ps4 de voucher code bölümü var sol en aşağidaki menude oraya girip kodu ekleyin bakiye artiyor zaten.

Merhaba,

Konuyu biraz daha açıklayabilir misin? 50$'lık kod dediğin amazonda satılan PSN Cardları mı? PS4'de voucher bölümü dediğiniz yer tam olarak nerede? PS4 konsol içinde mi yoksa websitesi mi?

teşekkürler...

Evet amazon kodları her yerde satiliyor gittigidiyor da bile var sadece dalginliğa gelip plus almayın playstation network card olması lazım şu an evde değilim ps4 ten psn store'a girince soldaki menuden en aşaği gelin orda redeem code diyor oraya aldiğiniz kodu girin bakiye artiyor.Sonra psn üzerinden oyunları alabilirsiniz.Ben mesela 21 mart da infamaous için bakiye doldurucam oyun 59.99$ olduğu için 50+10 $ lık kart alıcam .Spotçulara vermektense böle daha mantıklı.

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=Psn+card

• UK hesabımız varken PAypal ile alışveriş yapabiliyoruz paypal hesabında ki kart Türkiye kredi kardı olursa sorun olur MU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.