USA'den getirilen iphone 4s arızalanmış durumda ve bir arkadaşım ile bugün Kanada'ya gönderme derdindeyim, malesef elimde faturası yok ve sadece 2 gün süremiz var. Değişim şartları hakkında bilginiz varmı? mağazada arızayı tesbit edip direkt değişim yapılabiliyormu? bunun hakkında çeşitli yazılara rastladım internette ama emin olamadım, bilgilerinizi paylaşırmısınız?
teşekkürler, sevgiler
Değişimi gerektiren bir arızası varsa istediğin apple store'da değişimini yapabilirsin.. Benim Dubai'den aldığım 4s'de sarı ekran sorunu vardı İngiltere'de apple store'da sorgusuz sualsiz değişimini yaptılar.. Faturasına gerek yok seri numarasından cihazın bütün bilgilerine ulaşabiliyorlar..
Tekrar pasaport kayıdı yapmak gerekiyormu ? Yoksa aynı imei numaraylamı veriyorlar
Tekrardan yapmak gerekiyor malesef; fakat eger degistirilecek kadar bir problem yoksa tamir ederler. Bu sekilde kayit bosa gitmemis olur.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur06
Tekrar pasaport kayıdı yapmak gerekiyormu ? Yoksa aynı imei numaraylamı veriyorlar
Aynı imei ile olmaz tabiki. Onun dışında pasaport kaydı yapılan kişi kaydı düşürtüp yeni telefonu yaptırabilir. Değişim belgesini elinizde tutun.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur06
Yeni sıfır cihaz veriyorlar dolayısıyla tekrar pasaport kaydı gerekecek eğer değişim yaptığın cihaz kendi pasaportuna kayıtlı ise onu iptal ettirip yeni cihazını kayıt altına alabiliyorsun..
hızlı cevaplar için çok teşekkürler yarın telefonumu gönderiyorum gelişmeleri buraya yazarım, cihaz değişsinde renk farkı, gb farkı yada üzerine eklenecek para problem değil, pasaport kaydını hallederim zaten oda sorun değil tek gayem mağazadan cihazın değiştirilip elime sorunsuz şekilde ulaşması.