Şimdi Ara

usaklar acil yardım bi bakın makina acılmayy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar tuhaf bise oldu arkadasın bi amd sempron 2800 onboard vgalı via cipsetli bi anakartı olan bi sistemi vardı

bende bakim dedim overclock yermi bios tan frekans ayarına girdim 200 ü 260 a cıkardımm psu su gucsuzdu galiba

makınayı baslatmadı bi kac kes resetledim abktım olcak gibi degil sonrasında bios un pilini cıkarım dedim pii cıkardım ama bu sfer bilgisayar hi c acılmıyo anakartta tık yok parcaları cıakrıp taktım yine olmadı

anakartta elimi dokundurdum guney koprusunun oldugu yere elektrik kacagı vardı şim di ne yapacam sizce neden olabilir

frekansı birden 200 den 260 a cıkarınca anakartı yakmaski dimi işlemcidede sorun yok ne yapmöalıyım

bi keresindede boyle olmustu power supllydeki fiş girisine anahtarlarla dokunup şasesini alıyodum sonra calısıyodu ama simdi tık yok ne oldu sizce

lutfen yardım pls

• DOSTUM SENIN YAPTIĞIN İŞİ BENDE YAPTIM AMA BEN ZEVKINE ÇIKARDIMM O.C YAPTIKTAN SONRA ANKARTTAKI PİLİ ÇIKARDIM 15 DK SORNA TEKRAR AÇTIM PC AÇILMADI HERŞEYI DENEDIM SORUN RAMLERDE ÇIKDI ÖNCDEN NORMAL ÇALIŞIYORDU ANAKARTAKI PİLİ ÇIKARINCA NİYE ÇALIŞMADI ANLAMADIM SONRA GİTTİM BAŞKA MAKINEYE TAKTIM RAMLERI BAŞKA MAKINEDE ÇALIŞTI BEN GİTTİM BAŞKA RAM TAKTIM MAKINEYE BU SFER BİLGİSAYAR AÇILDI SONRA ESKI RAMLERI TEKRAR TAKTIM İLK BAŞDA AÇILDI Bİ DAHA KAPATTIM AÇILMADI SONRA YENI RAMLERI TAKTIM ŞİMDİ HİÇ BİRŞEY YOK SENDE ÖYLE Bİ DENE BAKALIM BIOS KENDINI SİLMİŞDE OLABİLİR HADİ KOLAY GELSIN
  • Ya iki tane konu acmışsın hangine cevap yazalım gigerine yazdık ya...
    tek tek parcaları dene ramden başla...
  • burayı söyle iptal etsınler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.