Şimdi Ara

usb 1.1 i 2.0 a dönüşturebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dazzle 90 adlı harici capture cihazını kullanıyorum.Bir ucunu video kamerama diger ucunu bilgisayarın usb 1.1 girisine baglıyorum ve kamera goruntulerını bılgısayara aktarıyorum.Ancak program sadece 2.0 ile dogru calısacagını soyluyor.Bu nedenle cok cok kotu neredeyse hıc capture yapmıyor.Usb 2.0 da iyi performans aldım.Ama benim usb 1.1 imi 2.0 a donusturmek icin kasayı mı degistirmem gerekir yoksa bir program vs ile bunu kolayca halledebilirmiyim.
    Simdiden tesekkurler.
    SERKAN

• Hızlı sistem mağzalarında flexy diye bi bi firmanın ürünleri var bak sana bu ürünü alabilirsen gerçekten tavsiye ederim ön panelden bir sürü bağlantı seçeneği sunuyorBakmak istersende:

http://www.hs.com.tr/uretici_urunlist.asp?uretici=FLEXY

ürünün adı: 4xUSB 2.0+2XFIREWIRE PANEL

Kasayı değiştirmene gerek yok,anakrtla ilgili çünkü orada var kasada olanlar da var ama anakrt değiştirmene ne gerek var bu ürün gerçekten iyi,ikincisi USB 1.1'i yazılım ile 2.0'a dönüştüremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 20 Ağustos 2005, 8:41:00 >

• Evet arkadaşında dediği gibi usb 2.0 desteği anakartında olmalı ve bu donanımsal bir olay yani herhangi bir ek yazılım yada parçayla değiştiremezsin...
  • Anakartın chip setinde USb2.0 desteği yoksa yapılacak birşey yok . Anakart değişecek arkadaşım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    2 3 4 5 Sayılarıyla 28'i Bul
    19 yıl önce açıldı
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.