Bildirim
USB 1GB CORSAIR MI PRETEC Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
usb bellekte kingtondan sasma -
kingston -
bigboy 1 gb 50 ytl
hepsiburadada bi incele bende var dehşet hızlı 700 mb'tı 40 saniyede kes yapıştır yapıyor -
walla bende kıngston vardı.256lık gerçekten baya iidi ama yanlışıkla kırdım.usb kasanın içinde kaldıyani bana karşı dayanıklı değildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 31 Mart 2006; 23:39:35 > -
quote:
Orjinalden alıntı: memisoglu
usb bellekte kingtondan sasma
kesinliklE!!!! -
bellek olayında 1.sandisk 2.kingston benim için -
Tabii ki CORSAIR . Kingston diyen arkadaşlara
2 ürünü yazma ve yükleme hızı olarak karşılaştırsınlar bakalım ne sonuç çıkacak ?!?!
Ayrıca CORSAIR 1gb flash diski 6 aydır kullanıyorum. Dış yüzeyinde herhangi bir gevşeme söz konusu değil. Zaten ürün Corsair firması tarafından 10 yıl garantili... -
quote:
Orjinalden alıntı: AyBuBi
Tabii ki CORSAIR . Kingston diyen arkadaşlara
2 ürünü yazma ve yükleme hızı olarak karşılaştırsınlar bakalım ne sonuç çıkacak ?!?!
Ayrıca CORSAIR 1gb flash diski 6 aydır kullanıyorum. Dış yüzeyinde herhangi bir gevşeme söz konusu değil. Zaten ürün Corsair firması tarafından 10 yıl garantili...
marka fanatikliği yapanlara ban.gif
-
1.Corsair
2.PackardBell(Tavsiye) -
corsair.
kingstonda sorun yaşayanlar çıkmış. yazma ve okumu hızı olarak en iyisi corsair. ayrıca 10 yıl garantili. ben de bundan alacaktım ama madem o kadar para verecem bi usb harddisk alayım dedim ve ona karar verdim. şimdi usb harddisk alacağım. -
Bu iki markadan CORSAIR derim.
Halen devam ediyorsa G.old PCde kampanyası vardı.
Bir bak istersen. -
1 Sandisk 2 Corsair
quote:
YellowBase demiş ki:
Bir bak istersen.
3 Gold Bilgisayara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenCesur -- 3 Nisan 2006; 20:44:18 > -
quote:
Orjinalden alıntı: BenCesur
1 Sandisk 2 Corsair
quote:
YellowBase demiş ki:
Bir bak istersen.
3 Gold Bilgisayara
Her yerde 10 yıl garanti gold ta 2 yıl işte gold farkı!!!!!!
-
1 Gb bellek de Şu anda bir firma kampanya düzenlemiş durumda , Pazar günü reklamını gördüm. KINGSTON DataTraveler 1GB Usb 2.0 Flash Disk 54 YTL /12 Taksit. FIRSATMENÜSÜ
Bakın isterseniz fiyat gerçekten uygun.... -
corsairin kapağı kauçuk olduğundan gevşeme sinyalleri veriyor inceden
bir de düşünenlere referans olsun en alttan kapağın başlangıç kısmına kadar olan uzunluk bir anahtar boyutunda onun dışında 1 gb ve yüksek yazma hızı rulez -
Arkadaşlar benim Kingston 512 Mb flashdiskim PCye takınca başka makinalarda otomatik başlama menusu ekrana geliyor ama benim makinede otomatik menu gelmiyor. Bunun sebebini bilen var mı acaba? Yardımcı olanın duacısı olucam valla. Şimdiden teşekkürler... -
Pretec Corsair arasında tabiki Corsair (Karşılaştırmak bile hata)
Yoksa genel olarak Kingston...
Corsair kingstondan çok daha hızlı vs. diye savunan bi arkadaş olmuş.. Kingston 'ında hızlı modelleri var ayrıyeten sattığı lütfen aynı sınıftaki ürünleri karşılaştıralım. Ha Corsair satış stratejisi (müşteri odağı) hız konsuunda kasıyor, sistem ram lerinde de oc. için ıvır zıvır ram üretiyor hatta belki aynı sınıftaki flash belleklerde yine Corsair 2 gram daha hızlıdır ama ne farkeder? Hız herşey demek değildir. Stabilite Uyumluluk, Kalite ve Garanti. Ha bunlar Corsair da vardır ama bence Kingston gibi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 20 Nisan 2006; 0:25:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X